Bütçe
7000-10800
Güya herşey bitmişti ama daha yeni başlamışız meğersek...

(Biliyorum buna benzer bir konuyu daha öncede açtım ama açıklamayı değiştiremediğim ve bu sefer daha iyi araştırıp doğru şeyler yazdığım için tekrar açmak zorunda kaldım.)

-=S21 FE=-

Epey'de çok fazla bu telefonu alan gördüm ve herkes pilinden dolayı şikayet ediyordu ama Hindistan kanallarında telefonun çok güzel bir ekran süresinin olduğu söyleniyor ve Epey'de bazı kişilerinde 8-10 hatta 17 saat alan bir yorum bile gördüm.

Telefonun AnTuTu skorlarına baktığımda Epey'de 750binlik bir skor vardı ama internette genellikle bunun 120.000 puan düşüğü var.

Telefonun Throttling testlerine baktığım zaman telefonun gitgide daha kötü bir performans verdiğine şahit oldum ve Epey'de olan yorumlara göre de cihazın çok kastığını söylüyorlar. -Exynos 2100-

-=S20 FE=-

Ekran süresi cidden iyi gibi.

AnTuTu skoru 650.000 seviyelerinde ama bir garip yine Epey'den bir kişinin attığı yorumda bu telefonun Snapdragon 888 kadarlık bir sonuç yaptığını gördüm 810.000 dü.

Throttling testlerine baktığım zaman bu telefonun işlemcisi Snapdragon 865 olduğu için çok stabil çalıştığını gördüm 185 GIPS.

Sonunda...

Şimdi bir problem var S20 FE'de ne kadar güzel olsa da telefonda Super Amoled var Dynamic Amoled yok.Telefon sadece Android 13'e kadar güncelleme alıcak ama S21 FE Android 15'e kadar o zamana kadar bu garip problemler düzelir mi dersiniz.Bu arada S21 FE'nin ekranı daha iyi gibi.Artı olarak 2024'te geleneceği beklenen 5G desteğine de sahip ama S20 FE'de böyle bir özellik yok.

Bi fikrim daha var bunların ikisinden de uzaklaşıp GT 2 mi alsam? Çünkü GT 2'de 5G desteğine sahip bu iki işlemciyi (Snapdragon 865,Exynos 2100) de güzel farklarla geçip ve daha stabilize olduğu için.(performans olarak) Telefon kesinlikle Android 15 alıcak ve telefon sıfır olucak.
Bu telefonu 6-7 yıl kullanmayı planlıyorum şuan Lise 2'ye geçtim ve bekliyorum...

Ben emin değilim de...BANA IŞIK VERİN!

Teşekkür ederim

(Dynamic Amoled ne diye sorarsanız telefonun belirli yerlerinde telefon çok şarj yemesin diye Hz sini düşürür telefonun.)

Son düzenleme:
Hocam GT2 Pro'nun ısındığını söylüyorlardı ama düz GT2'de bu durum nasıldır bilmiyorum.5G'nin ülkemize gelmesi 2025'i bulur.Yerleşmesi,operatörlerin izni vs. derken 3-4 senede öyle bekleriz gibi.Yani 5G olmaması çok önemli bir sorun gibi gözükmüyor.

Ama güncelleme alması? S21FE'de var diyorlar ama GT 2'de öyle çok ısınma sorunu yok işlemci daha yoğun altında kullanılırsa en fazla 45 fln oluyor.Arkadaşımın S7 Prime'ı var ve güncelleme konusunda hiç sıkıntı çekmiyor gibi Android Oreo(8) kullanıyor o hiç öyle böyle bir sıkıntı yarattığını görmedim.

Hocam bana göre güncelleme önemli değil ama sizin için önemliyse bilemem.

Hocam bana göre güncelleme önemli değil ama sizin için önemliyse bilemem.
Anlıyorum hocam.

Kapanmış bir konu gözükse de, bu telefonların hiç bir tanesini almadım.Aldığım telefon Realme GT 2 oldu.Neden kararımı değiştirdim derseniz; Telefon Snapdragon 888 Chipset'ine sahip S21 FE'den daha iyi.Telefon S21 FE gibi Android 15 alıcak. Realme Türkiye bu güncellemeler de biraz geç kalsa da sorun pek değil. Sony IMX766 sensörü var bu sensör mükemmel fotoğraflar çekebiliyor ama ön kamerası her çinli markanın yaptığı gibi berbat! Tek sorunu o.Ama diyenleriniz olucaktır bu telefonun su ve toz koruması yok ki.Hayır var çoğu kanallara bakınca telefonun sadece sertifikası yok koruması var deniyor. (Fiyattan kısmak için yapmışlar.)

İşte bu kadar...

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…