S21 FE vs S22, aradaki fiyat farkına değer mi?

Çöp telefon. Çocuksu ve yıllardır değişmeyen arayüz. Şu teneke için kuruş bile verilmez. Apple'a çöp deyip Apple gibi politikalar izleyen bir firma ve fanlarını çok da ciddiye almamak gerek.
Ne anlatıyorsun? Yıllardır olan özelliği yeni gibi gösteren Apple'ı mı?

Bu yazıyı görmem iyi oldu s22 cihazını tercih ettim. Umarım pili üzmez. Xiaomi 11T Pro 12/256Gb modelinden S22'ye geçiş yaptım fakat tamamen kamera, ekran, stabilite açısından ve TR cihazı olarak kullanmak istiyorum artık. S22 oyun oynamadığım için pili içerik tüketme ve web de dolaşma açısından gayet yeterli olacaktır diye tahmin ediyorum.
Yazı için teşekkürler.

Hocam çok güzel olmuş bende olsam S21 FE yerine S22 alırım ama öyle uçurum bir farkları yok bence.

Eski Samsung Servis çalışanı olarak yazıyorum. S21 FE'yi ilk ön sipariş verenlerdenim ve çok güzel bir cihaz. Düzenli olarak telefon değiştirdiğim için çok fazla model deneme şansım oldu. Cihazın tek kronik sorunu bazı cihazların titreşim motorunun daha güçlü olması. Haricinde bir sorunu yok. Boyutsal olarak ve performans açısından çok iyi bir cihaz. Ekran boyutu tam sweet spot, ne büyük ne küçük. Şuan S23 kullanıyorum ve kesinlikle S21 FE'nin ekran boyutunu özlüyorum. S22'ye gelecek olursak batafya ve termal açısından facia. S20'de yaşadığım günü çıkarma stresi S22'de aynen mevcut. S23 bazında böyle bir sorun yok. Bu arada S21 FE'de ilk ay içerisinde titreşim motoru sorununu fark ettiğim ve farklı bir cihaz denemek istediğim için iade alıp 11 Pro'ya geçmiştim. Genel hatlarıyla bakacak olursak Xiaomi deneyimimden sonra sorunsuz bir telefon kullanmak daha öncelikli oldu benim için. Bu sebeple kesinlikle S21 FE diyorum. Eğer S23 FE, S23 işlemcisi ile gelirse daha iyi bir tercih olacaktır. Fakat büyük ihtimalle Apple'ın izinden gidip S22 parçaları kullanacaklar. Samsung fiyatları hala yükselmemişken S21 FE stoklarına saldırmak daha mantıklı gibi.

Ben S22 alıp iptal ettim. Pil sorunu kimisi yaşarken kimisi yaşamıyor. S23 almayı daha mantıklı buluyorum S22'ye kıyasla. 11T Pro 12/256 cihazından TR cihazına geçiş yapmak istediğim için S23 mü almalıyım? yoksa S23 FE'yi beklemeliyim?

S21 fe s21 den daha kötü, orta-üst segment arası bir telefon. S22 ise amiral gemisi. Kullanımlarım sonucunda; s21 şarjı 1-3 saat daha uzun gidiyor ve ekranı daha büyük. Onun dışında s22 hepsinde daha iyi.

S23 FE'nin Ex 2200 işlemci ile geleceği kesinleşti. S23'ün TR fiyatı 27500. Yurt dışı cihaz alıp önümüzdeki sene eylülde server kaydı yapmak daha mantıklı gibi. Eğer düşünürseniz benim S23 cihazım yurt dışı 2 aylık. S23 öncesindeki cihazların Türkiye'de parçası yok bu yüzden servisten onarım hizmeti alamıyorsunuz. S23'lerde de spesifik belirli üretimlerin parçası uyumlu benim cihazım gibi. Düşünürseniz ilanı atabilirim.

S23 al bütçen var ise.

Çok sağlam inceleme olmuş hocam kafamdaki bütün soruları sildiniz. Elinize sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…