S21 FE yerine S20 FE 8 256GB almak daha mı mantıklı?

S21 FE bir Exynos işlemci var ne kadar kağıt üzerinde SD 865'in üzerinde olsa da fark yok denecek kadar az yani o PUBG'yi 60 FPS oynatıyorsa SD 865 de o şekil oynatır FPS aralıkları hiç fark etmiyor kararlılıkda SD 865 daha iyi hatta.
Kameraları aynı fark etmiyor sadece ön olarak biraz daha iyi olabilir S21 FE.
128 GB bir S21 FE size asla yetmez a serisi gibi hafıza arttırma olayı da yok S20 FE alırsanız 256 kendinde depolama ayrıca 1 TB hafıza kartı desteği var istediğinzi kadar oyun emulator ISO dosyası fotoğraf video depolayabilirsiniz 128 video oyun fotoğraf derken yetmez bence en iyi karar S20 FE güncelleme olayına gelirsek Android 13 hala 6 yıl iş görür benim yedek tel S7 de Android 7 var 7 yıl önceki sürüm hala birçok uygulamaya destek veriyor sıkıntı yok.

Bu konuda bazı cevaplara ulaşabilirsiniz.

Hocam S20FE artik android guncellemesi almayacak, bir sene daha guvenlik guncellemelerini alacak. S21FE 16'ya kadar alacak. S21FE kamera ve islemci de daha iyi.

Batarya konusunda S20FE zaten basarili degildi, S21FE ise bir tik daha basarisiz. Mobil veri 4.5 saat, Wi-Fi ile 7 saat ekran suresi aliyorum. Galaxy maxhz diye bir uygulama satin aldim (75 ₺) basit birkac islemle adaptif kullanabiliyorum telefonu. Bir de S21FE'nin donanimhaber basliginda ki ayarlari yaptim, bunun disinda da ekstra bir sey yapmadim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı