S21 Ultra için şarj aleti önerisi

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. S21 Ultra için kablolu şarj aleti arıyorum. 25W ve hızlı şarj destekliyor. 700 TL bütçem var. Orijinal Samsung cihazlar kablo ile çok daha pahalı. Bu yüzden Ugreen, Spigen, Baseus, Anker ve belkin gibi markalara yöneleceğim. Daha önce kullanmadığım için bilmiyorum. Bir tane ürün buldum alınır mı? Emin değilim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Spigen 35W USB-C Güç Adaptörü 2 Port GaN Tech (Şarj Isısını Fiyatı
Yeni hesap ve SELAM100 kodu ile al. Kargo cikiyorsa 1TL'ye Premium al.
Kablo olarak Baseus Crystal Shine 100W veya Baseus Cafule 60W olabilir

Orijinal al adaptörü bence.

Orijinal kablo ile 1.700 TL yapıyor. Pahalı ne yazık ki.

Yeni hesap ve SELAM100 kodu ile al. Kargo cikiyorsa 1TL'ye premium al.
Kablo olarak Baseus Crystal shine 100W veya Baseus cafule 60W olabilir.

Tavsiye için çok teşekkür ederim.

Yeni hesap ve SELAM100 kodu ile al. Kargo cikiyorsa 1TL'ye premium al.
Kablo olarak Baseus Crystal shine 100W veya Baseus cafule 60W olabilir.

Attığım linkteki ürün iyi mi peki?

Orijinal adaptör sitesinde 700 lira hocam. Hepsiburada da 500 küsürdü. Yanına da 3A bir kablo alırsın 150 lira civarına. 700 lira yapıyor.

Orijinal adaptör sitesinde 700 lira hocam. Hepsiburada'da 500 küsurdü. Yanına da 3A bir kablo alırsın 150 lira civarına. 700 lira yapıyor.

Birçok siteye baktım aslında ama emin olamadım. Çünkü orijinal gibi gözüküp çok fazla muadil satılan var.

Birçok siteye baktım aslında ama emin olamadım. Çünkü orijinal gibi gözüküp çok fazla muadil satılan var.
Doğrusunuz hocam. Bende 25w bakarken çok şüpheli yaklaşıyordum. Sitesinden alın, kablo için de biraz bütçenizi zorlayıp uzun süre kullanın. Bir gün cihazı değiştirdiğinizde de kullanırsınız.

Orası öylede ne yazık ki çok pahalılar. 719 TL sadece adaptörü. Adaptör + kablo 1.700 TL civarı satıyor kendi sayfasında.

@pawEn Baseus cafule kabloyu Amazon'dan aldım. Fakat Amazon'da 20W olarak yazsada kutuda 60W yazıyor. Bahsettiğiniz şarj aletini de sipariş ettim. Süper hızlı şarj eder mi bir sıkıntı yaşar mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…