Arkadaşım yarın 11T veya S21 almayı düşünüyor. Ben S21 almasını söyledim ama telefondan pek anlamam. Telefondan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Nedeniyle beraber söylerseniz memnun olurum.
Anladım hocam başka ne gibi farkları var işlemci olarak falan pek bilmiyorum ve S21 ile S21 FE arasında fiyat farkı yok denecek kadar az FE modelini önerir misiniz yoksa direkt S21 mi alsın.
Anladım hocam başka ne gibi farkları var işlemci olarak falan pek bilmiyorum ve S21 ile S21 FE arasında fiyat farkı yok denecek kadar az FE modelini önerir misiniz yoksa direkt S21 mi alsın.
Hocam çok uzun süreler araştırdım iki telefonu ve eşdeğerlerini. S22 almadan önce 7 senelik Xiaomi kullanıcısıydım Türkiye'de tanıyan yoktu daha. Sorunuz varsa her şekilde sorabilirsiniz, yazmak istesem çok uzun olacak çünkü.
Hocam fanboyluk gibi gözükecek ama bence o paraları verdikten sonra uzun uzun güncelleme desteği alabilen, rahat kullanılabilen ve gerçekten üzmeyecek, her dokunduğunda premium lüks hissi verebilecek bir telefon alması gerekmekte o yüzden Samsung diyorum.
Ne kadar çok yazım yanlışı yapmışım kusura bakmayın, düzelttim