S21 vs Xiaomi 11T

Axolty

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşım yarın 11T veya S21 almayı düşünüyor. Ben S21 almasını söyledim ama telefondan pek anlamam. Telefondan anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Nedeniyle beraber söylerseniz memnun olurum.

Son düzenleme:
Samsung S21 tabii ki de. Xiaomi'nin 108 MP olduğuna kanmasın. Önemli olan lens.

Ek olarak S21'de 8K video çekebiliyorsunuz.
Anladım hocam başka ne gibi farkları var işlemci olarak falan pek bilmiyorum ve S21 ile S21 FE arasında fiyat farkı yok denecek kadar az FE modelini önerir misiniz yoksa direkt S21 mi alsın.

Anladım hocam başka ne gibi farkları var işlemci olarak falan pek bilmiyorum ve S21 ile S21 FE arasında fiyat farkı yok denecek kadar az FE modelini önerir misiniz yoksa direkt S21 mi alsın.

Hocam en büyük fark pil ve ekran boyutları onun dışında hiçbir şey yok.

Ayrıyeten S21 FE bir sene sonra çıktığı için bir sene fazladan güncelleme alacak.

Hocam çok uzun süreler araştırdım iki telefonu ve eşdeğerlerini. S22 almadan önce 7 senelik Xiaomi kullanıcısıydım Türkiye'de tanıyan yoktu daha. Sorunuz varsa her şekilde sorabilirsiniz, yazmak istesem çok uzun olacak çünkü.

Mi10t tercih edilebilir 144Hz ekran 8K 30 FPS 4K 60 FPS gibi özellikleri mevcut.

11t alıcağına 10t alsın.
Hocam en büyük fark pil ve ekran boyutları onun dışında hiçbir şey yok.

Ayrıyeten S21 FE bir sene sonra çıktığı için bir sene fazladan güncelleme alacak.
Yani S21,S21 FE, Mİ 11T hangisi daha mantıklı bu kadar para vermişken samsung almak daha iyi değil mi hocam.

Yani S21,S21 FE, Mİ 11T hangisi daha mantıklı bu kadar para vermişken samsung almak daha iyi değil mi hocam.
Hocam fanboyluk gibi gözükecek ama bence o paraları verdikten sonra uzun uzun güncelleme desteği alabilen, rahat kullanılabilen ve gerçekten üzmeyecek, her dokunduğunda premium lüks hissi verebilecek bir telefon alması gerekmekte o yüzden Samsung diyorum.

Ne kadar çok yazım yanlışı yapmışım kusura bakmayın, düzelttim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı