Telefondan memnun musunuz? iPhone 11 almayı düşünüyordum da S21 kafamı çok kurcalıyor. S21 bütçem için daha uygun ama bilemedim.
S21 daha çok içime sindi ama.S20 FE modeline de bakabilirsiniz.
S21 daha çok içime sindi ama.
Onu bulamam sanırım, her yer exynos dolu.Performans farkına göre fiyat farkı çok fazla. Ancak 11 ile S21 arasından S21i seçmenizi öneririm. Pek bilgim yok ancak S21 de Snapdragon'lu model varsa onu tercih edebilirsiniz. Exynos biraz daha kötü sanırım.
Uzun kullanım da ne olur peki? Google da sosyal medya da çok kullanınca telefonun performansı düşmüyor değil mi?S21 kullanıyorum ben de kesinlikle öneririm 120 Hz ekran sayesinde iPhone 11'den çok daha akıcı, ayrıca ekranı iPhone gibi IPS değil. Renkler daha iyi, kasma gibi bir problem zaten yok.
Gün içinde yoğun kullanımda performans stabil, yıllar geçince düşer mi bilmem. Zaten Exynos 2100 iPhone 11'in işlemcisinden daha iyi.Uzun kullanım da ne olur peki? Google da sosyal medya da çok kullanınca telefonun performansı düşmüyor değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.