S21FE bataryası iyi mi?

Ömer1649

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F işlemci, Gigabyte H610M H anakart, 16GB Ram, Sapphire RX6600 8GB GPU, Windows 11 Directx12
İyi sosyaller, kullandığım 5000 mAh Redmi Note 12 Pro 5G'den Samsung Galaxy S21 FE'ye geçiş yaparsam batarya konusunda hayal kırıklığı yaşanır mı? Oyun oynayan biri değilim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynayan birisi değilsen hayal kırıklığı yaşamazsın ancak telefonun bataryası eskiyeceği zaman diğer telefonlara göre daha fazla sorun yaşarsın.

Konu tamamen batarya değil de şu anki telefonunuzdan S21 FE'ye geçmek çok da mantıklı değil bataryadan önce onu bir düşünmek lazım. S21 FE'nin desteğinin sonlarına geldik sayılır, destek olarak son yılını yaşıyor hatta muhtemelen. Batarya konusunda ise evet muhtemelen üzer, bende 2 yıl önce vardı S21 FE o zaman bile bataryası baya az ekran süresi veriyordu.

@umut37129 yine mi sen ya 🤣🥱

Son düzenleme:
İyi Sosyaller, kullandığım 5000 mAh Redmi Note 12 Pro 5G'den Samsung Galaxy S21 FE'ye geçiş yaparsam batarya konusunda hayal kırıklığı yaşanır mı? Oyun oynayan biri değilim?

Oyun dahil 6 saat ekran süresi alıyorum. Oyun oynamıyorsan rahat edersin. Performansı zaten iyi. Exynos modelini kullanıyorum çok memnunum.

Oyun dahil 6 saat ekran süresi alıyorum. Oyun oynamıyorsan rahat edersin. Performansı zaten iyi. Exynos modelini kullanıyorum çok memnunum.
Oyun dahil 6 saat çok iyimiş, hem de Exynos. Ben 2.nesil olan Snapdragon 888 işlemcili modeli alacağım.

Konu tamamen batarya değil de şu anki telefonunuzdan S21 FE'ye geçmek çok da mantıklı değil bataryadan önce onu bir düşünmek lazım. S21 FE'nin desteğinin sonlarına geldik sayılır, destek olarak son yılını yaşıyor hatta muhtemelen. Batarya konusunda ise evet muhtemelen üzer, bende 2 yıl önce vardı S21 FE o zaman bile bataryası baya az ekran süresi veriyordu.

@umut37129 yine mi sen ya 🤣🥱
Kısıtlı bütçeden dolayı bu telefona odaklandım, 16 bin civarında. Aslında telefonu babam kendisine alacaktı, kendisi inşaat ortamında çalıştığı için benim kullandığım telefonu alıp yenisini ben alacağım. Samsung dışı markalara yanaşmak istemiyorum.

Son düzenleme:
Oyun dahil 6 saat çok iyimiş, hem de Exynos. Ben 2.nesil olan Snapdragon 888 işlemcili modeli alacağım.

Kısıtlı bütçeden dolayı bu telefona odaklandım, 16 bin civarında. Aslında telefonu babam kendisine alacaktı, kendisi inşaat ortamında çalıştığı için benim kullandığım telefonu alıp yenisini ben alacağım. Samsung dışı markalara yanaşmak istemiyorum.
Anladım hocam. Minumum bi S22 olsa çok daha güzel olur o fiyatlara ikinci ellerine bi bakabilirsin de.

6 saatin hepsi oyun değil yanlış anlaşılmasın. 1 2 saat oyun geri kalan sosyal medya YouTube falan

Yeni konular

Geri
Yukarı