5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 28 Aralık 2023 #21 AirWick dedi: Öğrenciyseniz öğrenci eğitim programına başvurabilirsiniz. Açıköğretim de öğrenci olarak kabul ediliyor. Daha avantajlı olabilir bir ihtimal yeni saatler o programa alınırsa. Ki 6 serisi çıkalı 3-4 ay oldu dahil ettiler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bakarım. Lise öğrencisi olmam sıkıntı olur mu? Yoksa ablam üzerinden almak zorunda kalırım.
AirWick dedi: Öğrenciyseniz öğrenci eğitim programına başvurabilirsiniz. Açıköğretim de öğrenci olarak kabul ediliyor. Daha avantajlı olabilir bir ihtimal yeni saatler o programa alınırsa. Ki 6 serisi çıkalı 3-4 ay oldu dahil ettiler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bakarım. Lise öğrencisi olmam sıkıntı olur mu? Yoksa ablam üzerinden almak zorunda kalırım.
AirWick Megapat Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 680 Makaleler 6 Çözümler 2 Daha fazla Meslek Odaları Pis Kokulardan Arındırmak! 28 Aralık 2023 #22 508280 dedi: Teşekkürler hocam bakarım. Lise öğrencisi olmam sıkıntı olur mu? Yoksa ablam üzerinden almak zorunda kalırım. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok lise öğrencilerine denersiniz en olmadı ablanız üzerinden alırsınız zaten 6 ay içinde indirimli, iki cihaza izin veriyor Samsung.
508280 dedi: Teşekkürler hocam bakarım. Lise öğrencisi olmam sıkıntı olur mu? Yoksa ablam üzerinden almak zorunda kalırım. Genişletmek için tıkla... Bilgim yok lise öğrencilerine denersiniz en olmadı ablanız üzerinden alırsınız zaten 6 ay içinde indirimli, iki cihaza izin veriyor Samsung.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 28 Aralık 2023 #23 AirWick dedi: Bilgim yok lise öğrencilerine denersiniz en olmadı ablanız üzerinden alırsınız zaten 6 ay içinde indirimli, iki cihaza izin veriyor Samsung. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
AirWick dedi: Bilgim yok lise öğrencilerine denersiniz en olmadı ablanız üzerinden alırsınız zaten 6 ay içinde indirimli, iki cihaza izin veriyor Samsung. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.