S21FE için akıllı saat önerisi

508280

Hectopat
Galaxy serisinden bir saat bakıyorum. Şu anda Amazfit Neo kullanıyorum ve 2 hafta kadar gidiyor şarjı. O yüzden şarj önemli benim için. Bütçe konusunda bir fikrim yok. Babama aldıracağım için fiyatı azdan çoğa doğru özellikleriyle sıralayabilirseniz güzel olur.

Hocam batarya olarak istiyorsanız Huawei saatler daha mantıklı bende de S22 var Galaxy Watch 6 classic aldım maksimum 2 gün gidiyor Huawei saatler çok çok daha fazla dayanabiliyor Galaxy Watch 5 Pro güzel özelliklere sahip yanlış değilsem diğer Galaxy Watch saatlerine göre pil ömrü daha fazla.

@ReyuM onları biliyorum ama gönlüm samsungdan yana. İlerde s9 alıp ekosistem kurmayı planladığım için galaxy istiyorum hocam.
S9'dan kastınızın Galaxy S9 olduğunu varsayarak (Tab S9 da var sonuçta) yorum yapacak olursam; S9 artık eski diyebileceğimiz bir cihaz, ekosistem konusunda ne sunar bilmiyorum. Batarya ömrü uzun olsun diyorsanız Huawei'den şaşmamalı. Spor ve aktivite takibi, sağlık özellikleri falan açısından iki marka da benzer kabiliyetlere sahip. Uygulama mağazası konusunda tabii ki Galaxy Watch'lar çok daha önde. S20FE ve Huawei Watch GT3 kullanıyorum, ben de batarya konusundan dolayı bunu tercih ettim yoksa watch 4 alacaktım. İllaha da ekosistem diyorsan tabi durum başka.

@fortekno hayır hocam tab s9 alacağım. Zaten telefonum s21fe. Bunu yazın s24 veya s23 bandında bir şeye yükselteceğim.
Konuyu okurken başlığı unutmuşum :D Ekosistem işi de tatlı olur ama insan kolundaki saati de her gün şarja takmak istemiyor, zor bir seçim.

Konuyu okurken başlığı unutmuşum :D Ekosistem işi de tatlı olur ama insan kolundaki saati de her gün şarja takmak istemiyor, zor bir seçim.
Bende burda tıkanıyorum. Dediğim gibi amazfit neo'ya o kadar alıştım ki. Yeri geliyor 2 hafta şarj yüzü görmüyor. Banyodan banyoya çıkarıyorum. Ancak gülü seven dikenine katlanır hocam.

Bende burda tıkanıyorum. Dediğim gibi amazfit neo'ya o kadar alıştım ki. Yeri geliyor 2 hafta şarj yüzü görmüyor. Banyodan banyoya çıkarıyorum. Ancak gülü seven dikenine katlanır hocam.
Yine de satın aldığın şey neticesinde saat. Çok mu önemli saatten oyun oynamak
uygulama kullanmak (Huaweide de var ama kısıtlı)

Hocam ekosistem kurunca çok rahat oluyor.

Her şey elimin altında çok rahat ediyorum açıkcası en azından ben öyleyim.
O zaman yol belli hocam, Galaxy Watch hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı