Başlıkta belirttiğim gibi durum. Eğer geçersem de hangisini almam gerekir?
Kamera ana unsur ise bana göre s24 ultra daha iyi kameradaBaşlıkta belirttiğim gibi durum. Eğer geçersem de hangisini almam gerekir?
26 Ultra çıkana kadar veya 18 Pro filan çıkana kadar devam et.
Firmalar artık 4-5 senede bir elle tutulur bir şeyler geliştiriyor.
Peki s24 in yapıpda s22 in yapamadığı bir işlem var mı günlük kullanımda ?S22 Ultra işlemci olarak vasat hocam.
Peki S24'in yapıpda S22'in yapamadığı bir işlem var mı günlük kullanımda?
Vasattan kasıt nedir hocam tam olarak?
Ben bu konuda Murat Gamsız ile aynı fikirdeyim. Adam s23 ultraya geçene kadar s10 kullanıyordu ki geçince de atmadı satmadı hala o cihazı kullanıyor. S24 ultraya da geçmedi diye hatırlıyorum. Gerek görmedi.Çok verimsiz 8 gen 1 de Samsung kendi dökümünü kullandı. S23 Ultra ile bile arasında devasa farklar var. Fotoğraf kalitesi, işlenme süreleri, ekran süresi... Uzattıkça gider kısacası konforlu bir cihaz değil S22 Ultra.
Ben bu konuda Murat gamsız ile aynı fikirdeyim. Adam S24 ultraya geçene kadar S10FE kullanıyordu ki geçince de atmadı satmadı hala o cihazı kullanıyor.
Sıfırdan alırken eyvallah alın ama elinizde çooook eski bir cihaz varsa o ancak o zaman geçin diyor.
S22 Ultra S24 serisine göre verimsiz kalabilir ama asıl soru değiştirmeye değecek kadar kötü mü?
Bence değil.
3 saat daha az ekran süresi sence kötü değil mi? S23 Ultra için bahsediyorum aralarında 1 nesil farkı var S22 Ultra ve S24 Ultra ile aralarında 5-6 saat ekran süresi farkı var S22 ultradan S24 Ultra'ya geçiş her türlü mantıklı.
Ben bu konuda Murat gamsız ile aynı fikirdeyim. Adam S23 ultraya geçene kadar S10 kullanıyordu ki geçince de atmadı satmadı hala o cihazı kullanıyor. S24 ultraya da geçmedi diye hatırlıyorum. Gerek görmedi.
Sıfırdan alırken eyvallah alın ama elinizde çooook eski bir cihaz varsa ancak o zaman geçin diyor.
S22 Ultra S24 serisine göre verimsiz kalabilir ama asıl soru değiştirmeye değecek kadar kötü mü?
Bence değil.
( S10'ya da S20FE tam hatırlayamadım, izleyeli epey oldu o videosunu. Ama eski bir cihazdan geçti yani S23 ultraya )
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.