S22 vs. Mi 12 vs. Honor 90 vs. POCO F5

Bütçe
20,000.

Kayra Temel

Hectopat
Makaleler
2
Bu 4 telefon arasında kaldım. Aşırı şekilde ve hangisini almam gerektiğine karar veremedim. Performans, kamera önemli benim için. Siz ne diyorsunuz?

S22 şu anda 24,25 bin civarında. Mi 12 25 binden 20 bine düştü. Honor 90 17 bin ve POCO F5 ise 18 bin.

Aslında Vivo V29'da olabilirdi fakat işlemcisini beğenmedim.

Bu 4 telefon arasında kaldım. Aşırı şekilde ve hangisini almam gerektiğine karar veremedim. Performans, kamera önemli benim için. Siz ne diyorsunuz?

S22 şu anda 24,25 bin civarında. Mi 12 25 binden 20 bine düştü. Honor 90 17 bin ve POCO F5 ise 18 bin.

Aslında Vivo V29'da olabilirdi fakat işlemcisini beğenmedim.

Honor'a bulaşmamak.
Sosyal medya işleri için S22,
Oyun müptelası için F5,
Tarz bir telefon, Yarı oyun Yarı sosyal medya işleri için de Xiaomi 12 alabilir, Tasarımına ve ekranına aşığım.

Honor'a bulaşmamak.
Sosyal medya işleri için S22,
Oyun müptelası için F5,
Tarz bir telefon, Yarı oyun Yarı sosyal medya işleri için de Xiaomi 12 alabilir, Tasarımına ve ekranına aşığım.
Oyuncuyum diye POCO'ya kaçarsan başın ağrıyabilir, kamera için dedikleri gibi S22 gerçekten başarılı. Honor ve Xiaomi için fikrim yok.
S22'nin batarya ömrü hakkında hiç iyi şeyler okumadım. Herkes 1 günü zor çıkardığından yakınıyordu. Sizin bir fikriniz var mı?

Listede en iyi oyun performansı sunan bir F5 var. Sıkıntı v.b de çıkarmaz. Arkadaş X3 Pro zamanında kalmış..
:D Aslında abim şuanda x3 pro kullanıyor ve aşırı memnun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı