Twitch fazla götürmüş olabilir hocam. Youtube daha az şarj yiyor sanırım.Az değil mi hocam
Twitch fazla götürmüş olabilir hocam. Youtube daha az şarj yiyor sanırım.Az değil mi hocam
Twitch fazla götürmüş olabilir hocam. YouTube daha az şarj yiyor sanırım.
O 12 geceden kalma hocam. Gece yüzde 12 şarj kullanmış sabah fulledim. Dediklerinizi deneyeceğim yine de.Twitch evet biraz ama 112 pil tüketimi yapmışsınız. Yani pili bir kere tam bitirip üstüne yüzde 12 harcamışsınız. Hızlı şarjı kapatmanızı ya da adaptif pil i kapatmayı deneyin.
Az değil mi hocam.
Twitch evet biraz ama 112 pil tüketimi yapmışsınız. Yani pili bir kere tam bitirip üstüne yüzde 12 harcamışsınız. Hızlı şarjı kapatmanızı ya da adaptif pil i kapatmayı deneyin.
Valla hocam ben bataryayla ilgili bir ayar yapmadım o yüzden bişey söyleyemeyeceğim.%82 ile 6 saat mi çıkarmış yani bu fotoğraftan öyle anladım ben.
Hızlı şarj ve adaptif pil ne işe yariyor acaba.
@Emretnczz @gokhansrn telefonu aldım kurdum ne gibi ayarlar yapmamı onerirsiniz.
Telefonu alalı bayağı oldu şubat sonu aldım otomatik parlaklıkta 120Hz ile ortalama 5.5 saat götürüyor genel olarak PC kullandigim için şarjı beni çok üzmüyor 20.00mAh powerbank taşıyorum zaten her zaman sorusu olanlanların sorusunu alabilirim.
Benim pil sürem bayağı düştü galiba 5.5 saat almanız gerçekten güzelmiş. Ben de yaklasık aynı özellikte kullanıyorum ama sanırım şebekenin az çekmesi çok etkiliyor.
Halen kullanıyor musunuz? Isınma ne derecede, Memnun musunuz?Telefonu alalı bayağı oldu şubat sonu aldım otomatik parlaklıkta 120Hz ile ortalama 5.5 saat götürüyor genel olarak PC kullandigim için şarjı beni çok üzmüyor 20.00mAh powerbank taşıyorum zaten her zaman sorusu olanlanların sorusunu alabilirim.
Halen kullanıyor musunuz? Isınma ne derecede, memnun musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.