S22'nın bataryası ne kadar götürür?

Az değil mi hocam.

%82 ile 6 saat mi çıkarmış yani bu fotoğraftan öyle anladım ben.

Twitch evet biraz ama 112 pil tüketimi yapmışsınız. Yani pili bir kere tam bitirip üstüne yüzde 12 harcamışsınız. Hızlı şarjı kapatmanızı ya da adaptif pil i kapatmayı deneyin.

Hızlı şarj ve adaptif pil ne işe yariyor acaba.

@Emretnczz @gokhansrn telefonu aldım kurdum ne gibi ayarlar yapmamı onerirsiniz.

Son düzenleme:
Telefonu alalı bayağı oldu şubat sonu aldım otomatik parlaklıkta 120Hz ile ortalama 5.5 saat götürüyor genel olarak PC kullandigim için şarjı beni çok üzmüyor 20.00mAh powerbank taşıyorum zaten her zaman sorusu olanlanların sorusunu alabilirim.

Telefonu alalı bayağı oldu şubat sonu aldım otomatik parlaklıkta 120Hz ile ortalama 5.5 saat götürüyor genel olarak PC kullandigim için şarjı beni çok üzmüyor 20.00mAh powerbank taşıyorum zaten her zaman sorusu olanlanların sorusunu alabilirim.

Benim pil sürem bayağı düştü galiba 5.5 saat almanız gerçekten güzelmiş. Ben de yaklasık aynı özellikte kullanıyorum ama sanırım şebekenin az çekmesi çok etkiliyor.

Benim pil sürem bayağı düştü galiba 5.5 saat almanız gerçekten güzelmiş. Ben de yaklasık aynı özellikte kullanıyorum ama sanırım şebekenin az çekmesi çok etkiliyor.

Hocam şebekeniz benden az çekiyor olamaz deprem bölgesindeyim ( hatay ) operatorler alıcıları o kadar az ki rezillik yani.

Ve tabii ki bazı operatorler calinan altyapı kablolarıni bile tekrardan doşemediği için mobil veride kullanıyorum telefonu merkez ilçe merkez mahalledeyim yıkım yok denecek kadar az diğer mahallelere göre yani belki telefonunuzda arka planda çalışan uygulamalar olabilir.

Halen kullanıyor musunuz? Isınma ne derecede, Memnun musunuz?

Halen kullanıyor musunuz? Isınma ne derecede, memnun musunuz?

Cihazdan oldukca memnunum ama açık konuşmak gerekirse yaz aylarında ısınıyor eski telefonum Note 8 oldugu icin gayet memnunum ama S23FE de var ayni fiyata ben aldigimda da vardı ama ben tercih etmedim ekran govde oranini sevmedim ve biraz daha agir ve kalın bir telefondu ondan dolayi daha premium duran S22'yi tercih ettim.

Geri
Yukarı