S23 ekran süresi aşırı az

CapCup26

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
S23 cihazında yaklaşık 1 hafta oldu alalı hiçbir yoğun kullanım olmamasına rağmen %75 kullanımda 3.5 saat gibi komik bir rakam görüyorum. Bunu nasıl düzeltirim gerçekten çok can sıkıcı bir hal almaya başladı yazın daha çok bilgisayar başındayım. Fakat okul açıldığında en azından 5 saatin üstüne çıkması lazım bu sürenin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240801_225134_Device care.jpg
    Screenshot_20240801_225134_Device care.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 6.336
  • Screenshot_20240801_225129_Device care.jpg
    Screenshot_20240801_225129_Device care.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 1.512
Son düzenleyen: Moderatör:
S23 cihazında yaklaşık 1 hafta oldu alalı hiçbir yoğun kullanım olmamasına rağmen %75 kullanımda 3.5 saat gibi komik bir rakam görüyorum. Bunu nasıl düzeltirim gerçekten çok can sıkıcı bir hal almaya başladı yazın daha çok bilgisayar başındayım. Fakat okul açıldığında en azından 5 saatin üstüne çıkması lazım bu sürenin.

Hocam ilk 1 ya da 2 hafta telefonun şarjının hızlı bitmesi normal.
Telefon sizin kullanımlarınızı takip edip pil kullanımını optimize ediyor.
Muhtemelen 1 hafta sonra düzelir.
Arkadaşımda da aynısı olmuştu.
1 hafta kadar bekleyin eğer düzelmezse telefonu formatlamayı deneyin yine de düzelmezse tekrar konu açın bence.

Onu UI 6.1'den sonramı olmaya başladı.

Yani biraz daha azalma oldu ekran süresinde fakat öncesindeki haliyle aman aman farklı degil.

Kesinlikle bir problem var. Dikkatinizi çeken fazla şarj yiyen programlar var mı? 6.1'de kayıt alıyorsam (1 saat sürer genelde) 5 saat almıyorsam 8 saate yakın ekran süresi alıyorum ben.

Yok hocam normal ana ekranda gezerken bile çekiyor resmen pili.

Şarj yiyen uygulamaların ayrıntılı fotoğraflarını atabilir misin dostum.

Nereden?

Birkaç gün sonra kendine gelir bu normal bir durum Samsung kendi sitesinde bu duruma değiniyor S22 de normal kullanımda 6 saat ekran süresi alıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı