Merhaba S23 FE telefon aldım. Fakat internette kılıf bulamadım. Bulsam bile bana göre çok kötü kılıflar ve yorum yok. Samsung'un kendi sitesinde kılıflar 900TL'den başlıyor. Ondan dolayı almadım. Sizin önerdiğiniz yer var mı?
Merhaba S23 FE telefon aldım. Fakat internette kılıf bulamadım. Bulsam bile bana göre çok kötü kılıflar ve yorum yok. Samsung'un kendi sitesinde kılıflar 900TL'den başlıyor. Ondan dolayı almadım. Sizin önerdiğiniz yer var mı?
Hocam normal S23'lerden daha ağır soğutma eklenmiş 30gram şu anlık ısınması falan normal bir sıkıntı göremedim istersen 1hafta sonra bir daha yanıtla bu cevabımı yanıt veririm seve seve
Gayet iyi hocam S23'lerde ısınıyormuş Exynos işlemci S23FE de 30gr yakın soğutucu koymuşlar PUBG New state falan girdim en yüksek ayarlarda 90FPS çok ısınma olmadı.