S23 FE'yi satıp hangi telefonu almak mantıklı?

Hayır yüce Samsung S23 FE alıp pişman olamazsın sen burada tartıştığım herkes S23FE öneriyor 20000 fiyat bandında

Sorunun cevabına gelirsek S23 arkadaşım kullanıyor ve çok memnun kendisi. Bütçeyi 30000e çıkartınca alınabilecek güzel bir telefon.

Pişman değilim aslında, iş görür telefon. Ancak arkası cam olmasindan dolayı hiç premium hissettirmiyor ve çok ucuz bir görünüşü var, kimse gelip te "aa, bu s23 fe" demez hani buna
Bir de, exynos 2200'ün ısınınca çıkan performans düşüşü ve bataryayı hızlı yiyişi beni cidden deli ediyor, oturup adam akıllı bi telefon kullanınca 4-5 saat filan anca gidiyor.
Bu sorunlarım olmasa gayet memnunum aslında. Hazır değişmişken de s24 alayım diye de düşünmüyorum değil ama zaten exynos ile problemliyim, yeni telefonda da aynılarını yaşamayı istemem. O yüzden, büyük ihtimalle s23 alacağım sanırım. Cevabın için çok sağol

Cevabın için çok sağol
İkinci el iPhone 13'ü bende düşündüm ama haklısın, o iş biraz sıkıntılı.
Keşke zamanında s23 alsaydım da bunlara hiç gerek kalmasaydı

Son düzenleme:
S23 fiyatına göre gayet güzel telefon. Yine de ben olsam bu fiyat farkıyla S24 alırdım. Exynos 2400 öncekiler kadar sıkıntılı bir işlemci değil. S23 FE zaten normalden fazla ısınabilen bir cihaz normalde. Sizi de bıktırması pek şaşırtmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…