Vazgeçirdiniz beniSatma o zaman gerek yok. Cihazın çok güzel.
Haklısınız bencede pil sağlığı çok düşük değmez yani.S23 güzel cihaz 88 sağlığı olan 15 Pro ile S23 takas etmeyin.
Hocam 13 benim telefona göre çok düşük kullanma şansım oldu kamera benimkinden bazı senaryolarda iyi ama diğer konularda çok geri.Değmez gibi geliyor bana illa iphon dersen TR bir iPhone 13 alıp üstüne de nakit alabilirsiniz biraz keklik avı gibi oluyor ama oldu mu çok kaar edersiniz.
Hocam iphone'a geçesim var valla para ekleme gibi bir durumumda yok kaldım bu telefona.S23 güzel cihaz yurtdışı herhangi bir cihazla takas etmeni tavsiye etmem.
Hocam 13 benim telefona göre çok düşük kullanma şansım oldu kamera benimkinden bazı senaryolarda iyi ama diğer konularda çok geri.
Hocam IPhone'a geçesim var vallahi para ekleme gibi bir durumumda yok kaldım bu telefona.![]()
Sen bilirsin reis ama pil sağlığı iyi değil şuan 88 birkaç ay sonra 84 altına düşer buda pil öldü demek ekstra bir masraf tabi.Hocam 13 benim telefona göre çok düşük kullanma şansım oldu kamera benimkinden bazı senaryolarda iyi ama diğer konularda çok geri.
Hocam iphone'a geçesim var valla para ekleme gibi bir durumumda yok kaldım bu telefona.![]()
Elinizdeki cihaz son derece güzel ancak takasta teklif gelen cihaz şahsen benim tercihim olurdu, cihazın yıllık kullanım süresi bittiğinde sizin yanınızda ikinci bir cep telefonu taşımanız gerekecek bunun dışında çok büyük bir sorun yaşamazsınız. Burada aslında sorunuz daha çok şu olsa da sizin için daha iyi olabilir, cihaz ve işletim sistemi değişimi için yılın belli bir zamanında cebimde iki farklı telefon taşımama gerek benim bu yükseltmeye ihtiyacım var mı? Cihazın hor kullanılması ile alakalı konuşmam gerekirse şahsen 15 Pro kullanıyorum ve şu an pil sağlığım 90 aldıktan birkaç ay sonra düştü ve ondan beridir bu yüzdede kaldı %100 güvenilecek bir ölçüm değil kullanma döngüsü sayısına bakarak alın derim (230 küsur döngüde de 480 küsur döngüde de aynı yüzdeyi vermekte şahsen çok güvenmiyorum bu ölçüme), çok da hor kullandığımı düşünmüyorum kullanıcıdan kullanıcıya değişecek bir durum.
Sen bilirsin reis ama pil sağlığı iyi değil şu an 88 birkaç ay sonra 84 altına düşer bu da pil öldü demek ekstra bir masraf tabii.
Dediklerinizi anladım hocam. Bende S23 ilk aldığım zaman pil sağlığı için aradım daha 1 hafta olmadan pil sağlığı 99 olmuştu. Belki iPhone ile aynı mantık değil ama bu pil sağlığı ölçümleri bana çok mantıklı gelmiyor. 15 Pro bataryasını değiştirmeye kalksam kaç lira olur bilmiyorum vallahi. Maddi durumumda öğrenci olduğum için tüm mal varlığım bu telefon şu anda. Yani bu telefonu daha sonra satmaya kalksam para etmeyecek muhtemelen ama yurt dışı olsa dahi iPhone değer kaybetmiyor. Kararsızda kaldım. Pil sağlığı yüksek olan 14 Pro ile takas mantıklı olur mu sizce iPhone kullanmak istiyorum amacım o.
Değiştirsem kaç lira tutar? Veyahut pil sağlığı 90 üzeri 14pm takas etmek nasıl olur sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.