Çözüldü S23 kendi kendine kapandı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Galaxy S23 kullanıyorum. Şarjım %3'dü ve pili bitirmeye çalışıyordum pil kalibrasyonu yapmak için neyse konumuzun bununla alakası yok. RAM Plus ayarlardan kapattım yeniden başladı telefon daha sonra biraz süre geçtikten sonra Zedge uygulamasını indirdim duvar kâğıdını ayarlamak için. Uygulama indi açtım fena kasmaya başladı ve uygulamadan kaynaklı düşündüm. Uygulamayı kapattım fakat hala telefon feci şekilde kasmaya başladı sesler değişik çıkmaya başladı ve telefon bir anda kapandı. Telefon aşırı da ısınmamıştı. Şarja taktım şu an ve biraz süre sonra şarj almaya başladı neden olmuş olabilir?

Çözüm
Telefonun %3'teyken sistem stabilitesi bozulmuş olabilir. RAM Plus kapatınca + düşük pil seviyesi sistem önbelleğini temizleyemeyip kasma yaratmış olabilir. Üstüne Zedge gibi sistem izinleri isteyen bir uygulama yüklenince, RAM, işlemci yüklenmiş cihaz kilitlenip kendini korumaya alarak kapanmış.
Şarja takınca da batarya koruma devre dışı kalıp bir süre sonra da şarj almaya başlamış. Herhangi bir arıza vs hata bulunmamakta.
Telefonun %3'teyken sistem stabilitesi bozulmuş olabilir. RAM Plus kapatınca + düşük pil seviyesi sistem önbelleğini temizleyemeyip kasma yaratmış olabilir. Üstüne Zedge gibi sistem izinleri isteyen bir uygulama yüklenince, RAM, işlemci yüklenmiş cihaz kilitlenip kendini korumaya alarak kapanmış.
Şarja takınca da batarya koruma devre dışı kalıp bir süre sonra da şarj almaya başlamış. Herhangi bir arıza vs hata bulunmamakta.

Çözüm
Geri
Yukarı