S23 mü A55 mi?

Yani saçma bir kıyaslama. S23 FE mi A55 mi desen hani belki olabilir ama S23 kat kat daha iyi.

Bütçe kısıtlıysa 2. el az kullanılmış S23 lere bakabilirsin. S23 FE de bir seçenek tabi.

Yani saçma bir kıyaslama. S23 FE mi A55 mi desen hani belki olabilir ama S23 kat kat daha iyi.

Bütçe kısıtlıysa 2. el az kullanılmış S23 lere bakabilirsin. S23 FE de bir seçenek tabi.
Vs açısından evet ama para konusunda sanmıyorum. Tüm paramı verdiğim için ( bir aylık maaşım ) bu kadar vermeye gerek olduğunu sorguladım. Bu yüzden açtım konuyu. Telefon olarak tabii ki S23 en önde.

S23 uzun kullanım konusunda A55'in üstünde ileriye dönük yatırım olur.
Sizin gibi düşünüyorum fakat A55' inde kısa bir ömrü olduğunu düşünmüyorum.

Vs açısından evet ama para konusunda sanmıyorum. Tüm paramı verdiğim için ( bir aylık maaşım ) bu kadar vermeye gerek olduğunu sorguladım. Bu yüzden açtım konuyu. Telefon olarak tabii ki S23 en önde.

Sizin gibi düşünüyorum fakat A55'inde kısa bir ömrü olduğunu düşünmüyorum.

Olay A55'in kısa olmasında değil zaten S23'ün daha uzun kullanılmasında ikisini birbirine göre kıyaslarsak S23 daha uzun kullanım sunan bir cihaz eğer cihazımı zaten sıkılıp değiştirirm demiyorsanız A55 kamaya başladığında S23 kasmayacak ve doğal olarak daha geç para harcayacaksınız eğer para biriktirerek telefon alıyorsanız daha iyi bir telefon alabileceksiniz he derseniz ben sıkılır değişirim A55 alın o zaman ya da gerçekten çok sıkışacaksanız da A55 tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:

Sizin gibi düşünüyorum fakat A55'inde kısa bir ömrü olduğunu düşünmüyorum.

A55'te batarya performansı daha iyi olacaktır, S23'te kamera ve işlemci performansı ile öne çıkar. Önceliklerini iyi belirle ve ona göre seçim yap. Instagram'da takılayım, günlük işleri yapayım dersen A55 gayet iyi bir seçenek, her türlü yeter. S23'teki işlemci performansına ve kameraya gerçekten ihtiyacın var mı ona göre tercihini belirle. Orta nokta olarak da S23 FE bakabilirsin, tek kötü yanı bataryası zayıf böyle bir alete göre.

olay a55 in kısa olmasında değil zaten s23 ün daha uzun kullanılmasında ikisini birbirine göre kıyaslarsak s23 daha uzun kullanım sunan bir cihaz eğer cihazımı zaten sıkılıp değiştirirm demiyorsanız a55 kamaya başladığında s23 kasmayacak ve doğal olarak daha geç para harcayacaksınız eğer para biriktirerek telefon alıyorsanız daha iyi bir telefon alabileceksiniz he derseniz ben sıkılır değişirim a55 alın o zaman yada gerçekten çok sıkışacaksanız da a55 tercih edebilirsiniz
Yani biraz evet. Aynı telefondan sıkılan biriyim. Değiştirmek isteyebilirim ve batarya bir tık daha ön planda benim için. A55' e de S23' e de sıcak bakıyorum şuan.

A55'te batarya performansı daha iyi olacaktır, S23'te kamera ve işlemci performansı ile öne çıkar. Önceliklerini iyi belirle ve ona göre seçim yap. Instagram'da takılayım, günlük işleri yapayım dersen A55 gayet iyi bir seçenek, her türlü yeter. S23'teki işlemci performansına ve kameraya gerçekten ihtiyacın var mı ona göre tercihini belirle. Orta nokta olarak da S23 FE bakabilirsin, tek kötü yanı bataryası zayıf böyle bir alete göre.
Bataryadan çok çektim. Alacağım telefonda batarya problemi yaşamak istemiyorum. Günlük 7-8 saat kullanımım olur. Sosyal medya vb. için kullanırım. Oyun fazla olmaz. S23 günlük 7-8 saat ekran süresi verebilir diye duydum. A55' inde aynı şekilde. Bu yüzden ikisine de sıcak bakıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı