A Ahmet919 Yoctopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #1 S23 ön siparişi vereceğim ancak bunu taksitle almanın bir yolu yok mudur?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #2 İhtiyaç kredisi ile evet.
A Ahmet919 Yoctopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #3 T21 dedi: İhtiyaç kredisi ile evet. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ben pek bilmiyorum bu kredi işlerini.
T21 dedi: İhtiyaç kredisi ile evet. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Ben pek bilmiyorum bu kredi işlerini.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #4 Ahmet919 dedi: Nasıl yani? Ben pek bilmiyorum bu kredi işlerini. Genişletmek için tıkla... Sıfır telefonlar için kredi kartı ile taksitle almak artık mümkün değil, tek çözüm bankadan kredi çekmek. Bir diğer alternatif ise operatör aracılığı ile hat üzerinden taksitle almak.
Ahmet919 dedi: Nasıl yani? Ben pek bilmiyorum bu kredi işlerini. Genişletmek için tıkla... Sıfır telefonlar için kredi kartı ile taksitle almak artık mümkün değil, tek çözüm bankadan kredi çekmek. Bir diğer alternatif ise operatör aracılığı ile hat üzerinden taksitle almak.
A Ahmet919 Yoctopat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #5 T21 dedi: Sıfır telefonlar için kredi kartı ile taksitle almak artık mümkün değil, tek çözüm bankadan kredi çekmek. Bir diğer alternatif ise operatör aracılığı ile hat üzerinden taksitle almak. Genişletmek için tıkla... Taksiti ne diye kaldırdılar anlamadım. Peki kredi olarak herhangi bir kredi çeksek oluyor mu yoksa daha düşük faizli alışveriş kredisi vb. şeyler mi var?
T21 dedi: Sıfır telefonlar için kredi kartı ile taksitle almak artık mümkün değil, tek çözüm bankadan kredi çekmek. Bir diğer alternatif ise operatör aracılığı ile hat üzerinden taksitle almak. Genişletmek için tıkla... Taksiti ne diye kaldırdılar anlamadım. Peki kredi olarak herhangi bir kredi çeksek oluyor mu yoksa daha düşük faizli alışveriş kredisi vb. şeyler mi var?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #6 Ahmet919 dedi: Taksiti ne diye kaldırdılar anlamadım. Genişletmek için tıkla... 3-5 yasa çıkarmışlardı millet ikinci el cihaz alsın diye. Ahmet919 dedi: Peki kredi olarak herhangi bir kredi çeksek oluyor mu yoksa daha düşük faizli alışveriş kredisi vb. şeyler mi var? Genişletmek için tıkla... Bir şeyler var ama banka ile görüşmen gerekecek her halükarda.
Ahmet919 dedi: Taksiti ne diye kaldırdılar anlamadım. Genişletmek için tıkla... 3-5 yasa çıkarmışlardı millet ikinci el cihaz alsın diye. Ahmet919 dedi: Peki kredi olarak herhangi bir kredi çeksek oluyor mu yoksa daha düşük faizli alışveriş kredisi vb. şeyler mi var? Genişletmek için tıkla... Bir şeyler var ama banka ile görüşmen gerekecek her halükarda.