S23 Ultra 17 saat ekran süresi normal mi?

burcuburcu1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu süre normal mi sizce? Sıfır oyun. Sadece sosyal medya.

Screenshot_20241230_234633_Device care.jpg

Ekranın açık kalma süresi 5 saat yazıyor. Büyük ihtimalle 5 saat bakmışsınız diye tahmin ediyorum.

17 saat ekran süresini bırak S23 Ultra'yı, 6000MAH Xiaomi yeni Mi 15 ultra/mi15 pro serisi telefonları bile o sürenin yarısını veremez. Burada açık ekran süresi 5 saat olarak geçiyor bence normal.

Batarya optimizasyonu yapmamışsınız gibi duruyor, telefonu 2 kere falan %100 şarz ettikden sonra %0 olup kapanana kadar kullanın, bunu 2 kere tekrar edin optimizasyon tamamlanmış olacakdır.
Deneyim. Öncesinde format atıp sıfır kurulum yapmam gerekir mi?

Format atıp mı yapıyım sizce?

17 saat ekran süresini bırak S23 Ultra'yı, 6000MAH Xiaomi yeni Mi 15 ultra/mi15 pro serisi telefonları bile o sürenin yarısını veremez. Burada açık ekran süresi 5 saat olarak geçiyor bence normal.
Yok toplam 17 demek istedim. 5 saati aktif

Yanlış yazmışım

17 saat ekran süresini bırak S23 Ultra'yı, 6000MAH Xiaomi yeni Mi 15 ultra/mi15 Pro serisi telefonları bile o sürenin yarısını veremez. Burada açık ekran süresi 5 saat olarak geçiyor bence normal.

5 Saat normal mi sizce S23U icin?

Son düzenleme:
Bilemiyorum, 5 saat yeni alına bir cihaz için normal ancak S23 Ultra 1 aydan uzun süredir kullanılmasına rağmen böyle ise bu normal değil çünkü 5 saat ekran süresini ben 4000 mAh bataryalı S21 telefonumda alıyorum.
Cihazım 6 aylik ve 6 saati hiç geçemedim. 6 saat dolduğunda %13 felan sarj kalıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı