Çözüldü S23 Ultra sıfırlama sonrası videolar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Umut Mermer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, güncelleme yaptım, telefon sıfırlandı maalesef. Mesela TikTok'tan indirdiğim videolar açılmıyor, görseldeki gibi. Nasıl çözerim?

Screenshot_20250211_095820_Gallery.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Onedrive/google fotoğraflar yedeklemesindeki videolar olmadığından emin olun eğer öyle ise buluttaki veriyi locale çekemiyor olabilir eğer öyle değil ise tüm videolarda sorun varsa bence cihazı tekrar sıfırlamayı deneyin.

VLC for Android - Google Play'de Uygulamalar bu uygulamayı indirip tekrar dener misiniz?

Denedim olmadı yine aynı.

Galaxy Store'dan Galeri'yi falan günceller misiniz?

Güncelleme çıkmıyor.

Onedrive/google fotoğraflar yedeklemesindeki videolar olmadığından emin olun eğer öyle ise buluttaki veriyi locale çekemiyor olabilir eğer öyle değil ise tüm videolarda sorun varsa bence cihazı tekrar sıfırlamayı deneyin.

TikTok'tan indiriyorum video onda yapıyor sadece.

Videoları bir başka cihaza göndererek uzantısını, açılıp açılmadığını, boyutunu filan kontrol edebilir misiniz?

Başka bir telefona atmaya çalıştığım zaman sadece silme tuşu çıkıyor PC'ye de attım açmaya çalıştım aşağıdaki görsel çıkıyor ve 0Bayt diyor boyutu.

Dosya Ekleri

• buuuu.png
    buuuu.png
    124 KB · Görüntüleme: 5
Dostum bu hata genelde indirilen bir video varken indirme bir sebepten yarıda durunca dosyanın temp dosyası olarak kalmasından dolayı oluşuyor. Video indirirken güncelledin muhtemelen ondan dolayı o videolar da .temp dosyasında kaldı. Silmekten başka çaren yok bunları.

Dostum bu hata genelde indirilen bir video varken indirme bir sebepten yarıda durunca dosyanın temp dosyası olarak kalmasından dolayı oluşuyor. Video indirirken güncelledin muhtemelen ondan dolayı o videolar da. Temp dosyasında kaldı. Silmekten başka çaren yok bunları.

Silip yeni bir video indirincede aynısı oluyor ama.

Yeni konular

Geri
Yukarı