S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max

S23U vs 14 PM

• S23U

Oy: 81 61,4%
  • 14 Pro Max

Oy: 51 38,6%

• Oy verenlerin toplamı
    132
S23 Ultra genel anlamda daha iyi bir model. Ayrıca TouchWiz'de değiliz OneUI'ya ayar çekmenize falan gerek yok.

Biz ona halk arasında iOS farkı değil, fanboyluk diyoruz. A9 CPU'da daha güçlü olduğu için uygulamaları 5-10 saniye erken açıyor. Ne bu şiddet ne bu celal? Sen o iki modelin kameralarına bakmadın herhalde. Ayrıca 2023'te hâlâ Android'i S5, S6, S7 dönemlerindeki gibi zamanla şişen bir işletim sistemi sanan var mı gerçekten?

Samsung planlı eskitme yapmaz diyen birinin herhangi bir insanı fanboylukla suçlamaya hakkı yok. Fanboy arıyorsan aynaya bak.

Samsung planlı eskitme yapmaz diyen birinin herhangi bir insanı fanboylukla suçlamaya hakkı yok. Fanboy arıyorsan aynaya bak.
Abicim adamlar Fransa'da dava yediğinden beri planlı eskitme yapmıyor, aksine hâlâ S20'ye bile kamera güncellemeleri geliyor. Sen S23, 5-6 yıl götüremez diyip kanıt olarak S7'yi gösteriyorsan kusura bakma sadece kendini fanlığını tatmin ediyorsun.

Son düzenleme:

Hocam ben sana ne anlatsam boş. Sen S23 al kullan.

Bu telefonları alacak arkadaşlar zaten telefonu ya 2 sene ya da yeni modeli gelene kadar elinde tutuyor. Bence yeni model geldiğinde kendine ne kattığına ve değişim kampanyalarının canlılığına bakılmalı. Örneğin S22 ultradan S23 ultraya geçilir mi? iPhone 12 Pro Max'tan 13 Pro Max'a geçilir mi? Değer mi? Eskisini getir yenisini götür kampanyası ne kadar geçerli? Gibi şeyler daha önemli bence. Özellik olarak hepsinin kendine kıyasla üstünlüğü olacak elbet. Ama bunlarında bariz bir üstünlük olduğunu düşünmüyorum ben. 30-45 dk batarya farkı bence önemli bir fark değil. Uygulamalara tıklandığında böyle birinin daha önce açılması da önemli bir fark değil. Ultra serisinin kaleme sahip olması üstün bir fark bence. Hayat bir gün o da bugün 7 senelik telefonun kasmaması bana bir şey kazandırmaz. Aksine kullanmaya devam edersem kaybettirebilir diye düşünüyorum. Herkesin alım gücü farklı tabii ki saygı duyuyorum.

Tasarım konusunda farkında olmadığın bir unsur var oda S23 tasarımı IPhone'un Pro modellerinden alıntı.

Ya ne saçmalıyorsun Allah aşkına? Nesi çalıntıymış? S22'deki paslanmaz çelikten yapılan kamera havuzu kaldırıldı bu kadar.

Nesi çalıntı bi' söylesene. Saçma sapan varsayımlar hakkında konuşup insanları deli etme, yazdıklarının hepsi varsayımlar üzerine. Yok güncellemeyle kamera performansı düşüyormuş da yok S23 tasarımı IPhone'dan çalmış da...

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son aldığı performans ve kamera güncellemelerinden sonra yapılmış video, neyini bozmuşlar göster bakayım. Kanıt sun bana.

Ya ne saçmalıyorsun Allah aşkına? Nesi çalıntıymış? S22'deki paslanmaz çelikten yapılan kamera havuzu kaldırıldı bu kadar.

Eki Görüntüle 1773787
Nesi çalıntı bi' söylesene.

S23'ün yerli yabancı birçok incelemesini izledim. Yan çerçevedeki malzeme kalitesi ve görüntüsünün IPhone'u andırdığını iddia edenler var. Kamerayı açtığında üstte yanan ışık bile IPhone'dan alıntı.

HDR performansı ilk çıktığı dönemki gibi değil. Zoom'da dikkatli baktığında geçişlerde ufak tefek takılmalar var. Bana bir şey atma. Senin gibi tescilli fanboy ile uğraşmak istemiyorum. 6S Plus vs S7 Edge videosundan sonra halada aksini iddia etmen olaya gerçekçi bakmadığını kanıtlıyor.

Evet yandaki alüminyum S22 ile aynı öncelikle onu söyliyeyim, S23'ün krem rengindeki çerçevenin rengi 14 Pro'lardaki paslanmaz çeliği andırabilir ama sırf bu yüzden Pro modellerinden alıntı demek kör gözle bakıp kendini avutmaktan başka bir şey değil.

Yeterince büyülttüm, görebiliyor musun artık? S23 tasarımı iPhone Pro'lardan mı çalmış? Çerçeveler andırdı dersin ama gelip de S23'ün tasarımı iPhone Pro'lardan çalıntı, bu iPhone'u başarılı yapar demek... Yorumsuz.

HDR performansı ilk çıktığı dönemki gibi değil. Zoom'da dikkatli baktığında geçişlerde ufak tefek takılmalar var. Bana bir şey atma.

Hâlâ aynı şeyi yapıp varsayımlar üzerine konuşuyorsun, kanıt sun bana. Zoom'daki takılmalar ilk çıktığında S10'da da Note 10'da da oluyordu, lens geçişinden dolayı.

Sana defalarca kanıt sundum. Ya kıvırıyorsun ya da 14 Pro ısınıyor deyip konuyu saptırıyorsun. Senin tescili fanboy olduğunu bildiğim için uğraşmak istemiyorum.

6S Plus vs S7 Edge videosundan sonra halada aksini iddia etmen olaya gerçekçi bakmadığını kanıtlıyor.
Bazı şeyleri düşünebildiğini umuyorum. Sen 7 yıllık cihazların hız testi videosu atıp, S23 alınmaz gibi çıkarıma varmanla ne ilgisi var konunun? Ayrıca o video için gerekli açıklamayı yaptığımı düşünüyorum. A9, CPU'da daha güçlü olduğu için uygulamalar 5-10 saniye daha erken açılıyor.
Ya kıvırıyorsun ya da 14 Pro ısınıyor deyip konuyu saptırıyorsun.
14 Pro ısınıyor deyip konuyu mu saptırıyorum? Sana geliyorlar herhalde. Aylık maaşa bağlanmış Apple çalışanı ile anca @BERWAR baş edebilir.

Şunlar aynı konumlandırılmış diye S23, tasarımı iPhone'daki Pro'lardan mı çalmış oluyor? Objektif bak. Doğru söyle, kaç TL maaş alıyorsun Apple'dan? Ayrıca kimse sana 6S, S7'den daha yavaş demedi, okuduğunu anlamada zorluk çekiyorsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…