S23 Ultra vs iPhone 14 Pro Max

S23U vs 14 PM

• S23U

Oy: 81 61,4%
  • 14 Pro Max

Oy: 51 38,6%

• Oy verenlerin toplamı
    132
Hocam nefesinizi boşa tüketmeyin bırakın kendi halinde takılsın.

S23 alınmaz demedim. Ben almam dedim. Alan alır kendi tercihidir. Benim önermeme gerekçem günümüzde insanlar güncellemeye önem veriyor. Güncelleme konusunda Samsung güven veren bir marka değil. Ben uzun süreli bir cihaz kullanacaksam ve her güncellemeyi yapacaksam benim için doğru tercih iPhone dur. Burada bir fanboyluk yok. Zamanında kullandığım S9 Plus Android 8 ile sorunsuz çalışırken Android 9 ile kasıp donuyorsa ben güncellemeye önem veren bir adama Samsung mu önermem mantıklı? Hayatında Samsung'u mobil tarafında bir kere eleştirmeyen birinin beni Apple'ın maaşlı elemanı yapması harika bir kafa olsa gerek.

Zamanında kullandığım S9 Plus Android 8 ile sorunsuz çalışırken Android 9 ile kasıp donuyorsa ben güncellemeye önem veren bir adama

Yalan söylüyorsun. Öyle bir şey yok, olamaz da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kasıp donma falan yok, aksine hızlanma var. Sadece düşük ışıkta görsel işlemede biraz downgrade var o da One UI'nın ilk sürümü olmasından kaynaklanıyor, zira Samsung, Android bünyesinde güncelleme konusunda tekel.

Sana Samsung fanboyluğun ile mutluluklar diliyorum. Dün gibi hatırladığım şey için beni yalancı yaptın ya helal olsun.

Sana Samsung fanboyluğun ile mutluluklar diliyorum. Dün gibi hatırladığım şey için beni yalancı yaptın ya helal olsun.
Abicim OneUI o zamanlar daha yeni çıkmıştı, daha tap taze ilk sürümünde. Zaten güncellemeden önce bütün Samsung'lara Note 7'deki gibi uyarı gönderildi bu arabirimin sorunlu olacağı hakkında, buna rağmen gelip de OneUI sorunlu diyen olmadı. Geçtiğimiz 3-4 yıl içerisinde bunlar da fazlasıyla düzenlendi, Samsung, güncelleme konusunda şüphesiz bir biçimde en güven veren firmalardan birisidir, özellikle MIUI ve ColorOs gibi arayüzlerin yanında OneUI'ya güven vermiyor demek haterlikten başka bir şey değildir.

Bak arkadaşım ister inan ister inanma sana her türlü yemini ederim. Başım dik vicdanım rahat. S9 Plus cihazım Android 9 ile bozuldu. Ben o günkü mağduriyetten sonra samsunga güvenmiyorum. Halada yalan söylediğimi düşünüyorsan düşünmeye devam et.

O zaman niye 2-3 ay önce sürekli S22, S21 FE gibi modelleri tavsiye ediyordun millete? Sen saçma sapan varsayımların doğrultusunda güvenmiyor olabilirsin ancak lütfen millete yanlış bilgi verme.

Şimdi dostum benim de iPhone 7 cihazım. Bir anda kapandı. Anakartı yanmış dediler çöp dediler şimdi Apple güvenmiyorum birden anakart mı yanar diyerek yola neden devam edeyim? Üzerine yorum yapılan cihazlar elektronik ürün farkındasındır umarım. Kullanıma göre de yıpranma paylarını unutmayalım

O zaman niye 2-3 ay önce sürekli S22, S21 FE gibi modelleri tavsiye ediyordun millete? Sen saçma sapan varsayımların doğrultusunda güvenmiyor olabilirsin ancak lütfen millete yanlış bilgi verme.

O cihazları önerdiğim konuların çoğunda güncelleme önemli diyen olmadı. Sen benim yazdıklarımı anlamış olsaydın ne demek istediğimi anlardın. Sen bugün S23 aldın diyelim. Eğer güncelleme olayına hiç bulaşmazsan o cihaz 6 yılda 7 yılda gider. Benim buna bir itirazım yok. Söz konusu güncelleme olduğunda iOS tarafı daha uzun ömürlü. S23 her güncellemeyi aldığında 5 yıl sonra 14 Pro kadar performanslı çalışmayacak. Kaldı ki konuda ben insanlara Samsung almayın diye bir şey yazmadım. Önermedim. Önersem ne olacak? Her koşulda fanboy oluyoruz zaten.

Donanımsal hata başka bir şey yazılımsal hata başka bir şey. Donanımsal bir sorun olduğu zaman servise verirsin. Servis sorun çıkarırsa tüketici mahkemesi ile sorunu çözersin. Yazılımsal bozma olayı firmanın ayıbıdır. Benim Samsung'dan haz etmediğim tek olay bu değil. Başka şeylerde var.

Açıkçası ben yıllardır Samsung kullanmış birisiyim, bunları okumak göz yaşartıcı. Yakın zamanda S22 ya da S23 modeline geçiş yapacağım, kusura bakma ben yazılımsal inovasyonlardan ve performans & kamera iyileştirmelerinden mahrum kalamam. Bir zeki sen değilsin yani, neymiş cihazı güncellemezsen daha uzun ömürlü olurmuş... Bu kafa yapısından kurtulman lazım çünkü böyle bir şey yok, eğer sen o performans güncelleştirmelerini yapmazsan cihazın iOS & Android fark etmeksizin şişer ve hantallaşır.

Yazılımsal bozma olayı firmanın ayıbıdır.
Bak abicim, Samsung tarafında Android 8 > 9 demek yeni bir arayüze geçiş demek. Oreo'dan OneUI'ya geçti. Tabii ki yeni arayüzde hatalar yaşayacaksın, Samsung kendisi bile kabul etti bunu lakin şu an gayet iyi halde ve Android bünyesinin zirvedeki tekelliğini korumakta. Ayrıca Fransa'da o davadan sonra planlı eskitme yapmıyor. Yaptığını düşünüyorsan kanıt sun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…