S23 Ultra yurt dışı vs Mi 14 yurt dışı vs Mi 14T Pro yurt dışı vs S24 FE yurt içi

Arkadaşlar telefonları fiyatıyla durumuyla vs yazacağım size zahmet içlerinden hangisini tercih etmem gerektiğini sebepleriyle yazarsanız çok sevinirim teşekkürler. (fiyatı da baz alırsanız sevinirim)
Samsung Galaxy S23 Ultra yurt dışı 256 GB 26k.
Xiaomi Mi 14 yurt dışı 256 GB 21k.
Xiaomi Mi 14T Pro yurt dışı 512 GB 20k.
Samsung Galaxy S24 FE yurt içi 25k idi en son.
Bu modeller arasından fiyatta dahil hangisini niye tavsiye edersiniz? Teşekkür ederim. Her türlü iş için kullanacağım, belirli istediğim bir özellik yok.

Hocam eğer yurt dışı sorun değil de S24 FE diğer cihazların yanında güçsüz kalır ben olsam S23 Ultra veya mi 14 alırdım.

Be

Hocam aradaki fiyat farkına değer mi? Sormak istediğim yoğun bir günlük kullanımda nasıl ve amiral gemisi bir cihaz kullandıysan MI14t Pro o seviyede gezecek bir cihaz mı? Bu arada S24u alırdım kesin ama kayıtları kapalı kayıt yapılmıyor.

S23U kullanmadım ama amiral gemisi bir cihazdı 2 sene önce. Deneyip alabilirsin.
Günlük kullanımda işini fazlasıyla görür.
14T Pro da güzel cihaz fakat kamera kısmında S23U ile yarışır mı bilmiyorum. Memnunum cihazdan her açıdan.
S25 çıktığı için 24 serisine bence bir süre sonra kayıtlar açılır.

Hocam eğer yurt dışı sorun değil de S24 FE diğer cihazların yanında güçsüz kalır ben olsam S23 Ultra veya mi 14 alırdım.

Sorun değil hocam tavsiyeniz için teşekkürler.

Be.

S23u kullanmadım ama amiral gemisi bir cihazdı 2 sene önce. Deneyip alabilirsin.
Günlük kullanımda işini fazlasıyla görür.
14T Pro da güzel cihaz fakat kamera kısmında S23u ile yarışır mı bilmiyorum. Memnunum cihazdan her açıdan.
S25 çıktığı için 24 serisine bence bir süre sonra kayıtlar açılır.

Anladım hocam ben siz kullandınız mı diye sordum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Evet büyük ihtimal kayıtlar açılır ama arada 10k ya yakın bir fiyat farkı olacak verilir mi o tartışılır kendim için.

Sorun değil hocam tavsiyeniz için teşekkürler.

Anladım hocam ben siz kullandınız mı diye sordum. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Evet büyük ihtimal kayıtlar açılır ama arada 10k ya yakın bir fiyat farkı olacak verilir mi o tartışılır kendim için.

14T Pro ve S24u için o fark bence değer.
Yazılım, kamera ve ekran farkı var.
Biri amiral gemisi diğeri orta-üst segment. Ben de para olsa düşünmeden S24U alırdım açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı