S23 Ultra'ya yan sanayi adaptör alınır mı?

BabyJesus

Kilopat
Kaç tane spigen ürünü kullandın sağ bakalım. Onun dışında da bir fikir üzerine saygılı bir şekilde tartışıyoruz. Sınırları zorlama!
2 tane Spigen adaptör aldım kullanıyoruz, 3 tane de çevremdekilere aldırdım. Hiçbirinde de bir tane sorun yok. Ne adaptörlerde ne de Spigen adaptör kullanan cihazlarda. 38.000 TL'ye iPhone (muhtemelen 13) alıp Spigen'e sallamanız, ne kadar teknolojiden anladığınızı belirtiyor zaten. Anladığınız konular hakkında fikir verin, anlamadığınız konular hakkında değil.

2 tane Spigen adaptör aldım kullanıyoruz, 3 tane de çevremdekilere aldırdım. Hiçbirinde de bir tane sorun yok. Ne adaptörlerde ne de Spigen adaptör kullanan cihazlarda. 38.000 TL'ye iPhone (muhtemelen 13) alıp Spigen'e sallamanız, ne kadar teknolojiden anladığınızı belirtiyor zaten. Anladığınız konular hakkında fikir verin, anlamadığınız konular hakkında değil.
Kullandığım telefonla teknoloji bilgimin alaka seviyesini düşünüyorum. Onun dışında burada spigene sallamadım. 50.000 tl bir telefona verip 1500 tl bir şarj aletine neden veremediğini merak ettim arkadaşın. O da durumunu belirtti. Spigen günün sonunda orijinal DEĞİL.

Kullandığım telefonla teknoloji bilgimin alaka seviyesini düşünüyorum. Onun dışında burada spigene sallamadım. 50.000 tl bir telefona verip 1500 tl bir şarj aletine neden veremediğini merak ettim arkadaşın. O da durumunu belirtti. Spigen günün sonunda orijinal DEĞİL.
Parayla teknoloji bilgisi kıyaslayacaksan bu arkadaşında bir telefona neden 50k verdiğine de takılman lazım galiba. 😂

Neden orijinal şarj aleti almadığını sorgulamak size ya da bana düşmez. Spigen orijinal değil demek de ayrı bir saçmalık zaten. Spigen kendini kanıtlamış bir markadır ve gayet de iyi ürünlere sahiptir. Orijinal şarj aletleri yerine de rahatlıkla tercih edilebilir. Konuyu açan arkadaş belki telefonu yurt dışı olarak daha ucuza aldı ve bir şarj aletine o kadar para vermek istemedi. Belki telefonu TR'den almasına rağmen yine de bir şarj aletine o parayı vermek istemedi. Şahsen 100K'lık bir telefon da alsam bir şarj aletine o parayı ben de vermem. Konuyu açan arkadaş yaşadığı durumu ve aldığı şarj aletinin kaliteli olup olmadığını sormuş.

Neden orijinal şarj aleti almadığını sorgulamak size ya da bana düşmez. Spigen orijinal değil demek de ayrı bir saçmalık zaten. Spigen kendini kanıtlamış bir markadır ve gayet de iyi ürünlere sahiptir. Orijinal şarj aletleri yerine de rahatlıkla tercih edilebilir. Konuyu açan arkadaş belki telefonu yurt dışı olarak daha ucuza aldı ve bir şarj aletine o kadar para vermek istemedi. Belki telefonu TR'den almasına rağmen yine de bir şarj aletine o parayı vermek istemedi. Şahsen 100K'lık bir telefon da alsam bir şarj aletine o parayı ben de vermem. Konuyu açan arkadaş yaşadığı durumu ve aldığı şarj aletinin kaliteli olup olmadığını sormuş.
Siz anlamak istemiyorsunuz. Ben arkadaşa sordum ve cevabımı aldım. 5 defadır araya girip spigen söyle güzel böyle güzel diyorsunuz. Bende size 5 defadır arkadaşla konuştuk bana açıkladı diyorum. Kendine iyi bak böyle küçük şeylere de kafanı takma.

Hocam spigen kaliteli bir markadır. Kendim de s23 ultra ve 45w spigen adaptör kullanıyorum sorunsuz olarak. Spigen, Belkin (Kendisi Apple Resmi Sitesinde Aksesuarlar kategorisinde satılmaktadır.), Mophie, Anker gibi markalar yarı yolda bırakmazlar. Telefoncuları çok fazla dinlemeyin, çoğu anlamaz kaliteden. Tahtakale'den elinden gelen saçma sapan çin işi malları itelemeye çalışır size. Yukarıda yazdığım markalar kalitedir, şüphe duymadan alabilirsiniz.

Kaç tane spigen ürünü kullandın sağ bakalım. Onun dışında da bir fikir üzerine saygılı bir şekilde tartışıyoruz. Sınırları zorlama!
Ben kullandım. Boş boş haha atıp boş konuşacağına, gel benimle de konuş. Birine saygı dersi vermeye kalkacağına kendin saygın ol !

Son düzenleme:
Yillarca Samsung'un orta ve üst segment telefonlarini kullanmış birisi olarak, bu süre zarfinda orijinal dediginiz kutudan cikan şarj aletini de kullandim. Kendim gittim yuksek meblalar verip gene orijinal Samsung şarj cihazlarida aldim. Anker, Spigen gibi kaliteli şarj cihazlarida kullandim. Pil sagligi telefona zarar verme durumu vs konularinda aralarinda zerre bir fark goremedim. Iciniz rahat olsun. Evimde ki her şey samsungtur. Eski telefonlarimdan C7 hala sarji bir gun gider 7 yil gecmis 2017 de almıştım. Hiç pili degismedi orijinal. Şu anda da S23 Ultra kullanıyorum 1 seneyi gecti bir problem yok. Burada onemli olan husus piyasada Samsung adi altinda satilan cakma dandik replika, ucuz şarj cihazlari kullanmamak. Pili şarj ederken yuzde 20'nin altina düşürmemek. Telefon şarj olurken kullanmamak. Bu konulara dikkat ederseniz telefonunuzu uzun süreler sikintisiz kullanirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı