S23 vs iPhone 13

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hiçbir telefon markasına fanboy değilim, zamanında hem Android hem de iPhone telefon kullandım ki ikisinin arasındaki farkları yeterince biliyorum. Ki bende eski telefonlardan örnek verdim anlayabilene falan ne ? Neyse hocam attığınız video ile ne kadar 'bilgili' olduğunuzu kanıtladınız ben daha fazla bir şey söylemek istemiyorum Samsung almaya devam edin birkaç yıl sonra zaten tekrardan Samsung alırsınız

S23, iPhone 13'ten daha uzun kullanım ömrü sunar diyen telefonlardan zerre anlamıyordur, bu kadar.
Hata oldu herhalde.

A12'den iPhone 14'e geçince ben.

Bakalım güncelleme desteği alana kadar dayanacak mı?
5S varmış sende onu kullansana madem

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Şu ekran kalitesi cart curt diyen eleman nerede?
Samsung'un az güncel cihazları ile yorum yapalım 2020-2020 tekrardan bakın.

Güzel dostum, ben de sana diyorum ki; eski, şişen, entegrasyonu oturmamış sürümleri baz almak doğru değil. Şu an One UI 4.1, 5, 5.1 ve 6 gibi sürümler şu an nasıl çalışıyorsa ve depolama birimi eMMC 5.1 falan değilse 4-5 yıl sonra da öyle çalışır.

S7 dediğin telefon şu an ufs 2.2 sayesinde capcanlı. Kullanan söyluyor iyi olduğunu.
İki telefonu da uzun süre kullanmadığınız belli,ezbere konuşuyorsunuz.Temiz bir S7 ile temiz bir iphone 8'in aynı perfonmas verebilir mi sizce Komiksiniz cidden.S7'de aynı anda 2 uygulama açınca telefonu beklersiniz 30 saniye Bir de daha iyi diyorlar.Kamera olarak da iyidir şimdi s7

Arkadaşlar çoğu kişinin S23 telefonun da ekran titremesi sorunu varmış sizde duydunuz mu?

Hata oldu herhalde.

A12'den iPhone 14'e geçince ben.

5S varmış sende onu kullansana madem

Sizde S7 kullanın o zaman hocam madem çok iyi.

Bu videolara cidden inanıyorsanız size özel bir köprüm var. 2 tarafı da kullanan birisi hangisinin daha iyi olduğunu bilir. Boşa kürek çekiyoruz resmen. Kimseye köle olduğum da yok sizin aksinize.

Kendi attığın kanıtla yenildin Videoda gördüğün gibi S7 tertemiz kullanılabiliyor, çöp değil.

Aralarında 1.5 sene var abi telefonların i8'in performansı kötü demedim, cayır cayır yanar dedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle konular çok fazla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…