S23 vs iPhone 13

inancberat

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600X
ASUS TUF GAMING B550M PLUS
CORSAIR 64 3600 MHZ RAM RGB
CORSAIR H100 SIVI SOĞUTUCU
SSD 2TB 7000/7300
SSD 1TB 5300/3300
EKRAN KARTI ZOTAC 3060 12GB
KASA CORSAIR 3000D
MONİTOR ASUS TUF GAMING 24 İNÇ
Meslek
KUYUMCU
Samsung A34 5G var, yakında değiştirmeyi düşünüyorum ama yukarıdaki gibi kararsızım. Sizce ne almalıyım?

Samsung A34 5G var, yakında değiştirmeyi düşünüyorum ama yukarıdaki gibi kararsızım. Sizce ne almalıyım?

Herkes kendi sevdiği telefonu markayı önerecek o yüzden çok takma senin için asıl önemli olan şey iOS mu seviyosun Android mi?

Herkes kendi sevdiği telefonu markayı önerecek o yüzden çok takma senin için asıl önemli olan şey iOS mu seviyosun Android mi?
İlk defa ios kullanıcam eskiden kullandım ama az kullanmıştım

Alakasız. Telefonun özelliklerine, fiyatına vs. bakıp hangisinin daha mantıklı olduğunu belirleyebiliyoruz çok şükür. iOS da sevse gidip 60 Hz almamalı örneğin.

Alakasız. Telefonun özelliklerine vs. bakıp hangisinin fiyatına göre mantıklı olduğunu belirleyebiliyoruz çok şükür. iOS da sevse gidip 60 Hz almamalı örneğin.

Hocam orası öyle de bu adam telefonda oyun oynamayacaksa ilk bakacağı şey işlemcisi değil işletim sistemi ve arkadaş iOS seviyorsa o telefonun iki katı daha iyi de olsa Android almaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı