S23 vs. iPhone 14

Açıkçası video tarafında da S23 bariz bir şekilde üstün.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

12:00'dan sonrasını izlerseniz.

Bu seninle benim gördüğüm ekran perspektif cihazları bir ara Teknosa'ya gittiğinde dene. İki tane video çek ve sosyal medyada paylaşmana da gerek yok, sadece kendi galerilerinden oynat görürsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu seninle benim gördüğüm ekran perspektif cihazları bir ara Teknosa'ya gittiğinde dene. İkitane video çek sosyal medyada paylaşmanada gerek yok sadece kendi galerilerinden oynat görürsün.

Evet IPhone'un videoda ki doğal akıcılığını biliyorum, o Samsung'un 60 FPS çekebilen bütün telefonlarında da var işte. S21 FE ile iPhone 13 Pro Max'i aynı anda kullanmışlığım var.

Tamam senin o dediğin S10, S20 gibi modellerde oluyordu, sosyal medya entegrasyonu dediğim şey başlı başına optimizasyonlu biçimde çalışması.

Maalesef bende senin gibi zannediyordum fakat öyle değil. Deneyebilirsin mağazaya gidince dene sil.

Ekranı sallayarak kim Story çekiyor?

Ekranı sallayarak kim story çekiyor?

Sallayarak değil mesela herhangi bir video çek ve görüntü akarken bariz Samsung'la mı Apple mı çekilidiği belli oluyor.

Sallayarak değil mesela herhangi bir video çek ve görüntü akarken bariz Samsung'la mı Apple mı çekilidiği belli oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum 3:58'den sonrasını izle, sosyal medya entegrasyonu Samsung'un amiral gemilerinde de var, Samsung denen firmada anlaştı anlatabiliyor muyum? Kendim S10+ kullandığım dönemlerden hatırlıyorum, Instagram'ın kendi eklentisinden müzik koymadığım sürece kalite düşüşü bile yaşamıyordum, düzeltilen şey video performansı ve eklentilerin fotoğrafın/videonun kaliteye etki etmesiydi zaten.

İngilizce biliyorsan eğer adamın dediklerine dikkat et.
Ayırca videoları dikkatlice izle Samsung kamera hızlı harekett ettiğinde adeta bulanıklaşırken Apple akıyor.
Adam ondanda bahsediyor.

Apple'ın lens geçişlerine bak Samsung'unkine bak, Samsung geçerken takılıyor. Apple akıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…