S23 vs iPhone 14

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bak 4 saat.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230814_012312_Device care.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 81
120hz takıntım yok benim 60hz gayet yeterli buluyorum. Ve always on display de kullanmayacagim.

Ve bu arada yeni bir konu açmak istemedim. 15 beklemeli miyim? A16 sdn g2 den daha iyi ve güncellik açısından.

@u4757 A16 sadece CPU'da iyi bu arada. O fark da ikisi arasındaki GPU performansının yanında fark bile sayılmaz. 8 Gen 2'nin grafik işlemesi çok daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
S23 256gb, harika bir makine. Karşısında 14 Pro olsa biraz düşündürtü belki ama böyle net S23.

S23 alırdım ben olsam. Hem kendi tercihimden dolayı hem de özellikle üst düzey telefon alınacaksa ve hakkıyla kullanılacaksa(yani kamera vs. ile de birlikte) bence min 256GB hafıza olmalı. Hafıza başta yeterli gelirken üst düzey telefonların kullanıldığı o uzun süreçte yetersiz kalma ihtimali çok yüksek çünkü. Artık hafıza kartı takma gibi durumlar da olmadığı için sıkıntı oluyor.

İPhone 14'te İPhone 13 Pro/Pro Max işlemcisi var yani A16 yok. Overclocklu A15 var "denebilir" kısaca.
Tabi o da kötü değil ama A16 yok yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…