J Jims Megapat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 658 Çözümler 1 5 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar Instagram sildim tekrar yükledim birçok şey denedim yine ayni şey, storyler yüzde 70 açmıyor, neden böyle?
Arkadaşlar Instagram sildim tekrar yükledim birçok şey denedim yine ayni şey, storyler yüzde 70 açmıyor, neden böyle?
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.431 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #2 Kısıtlama yemiş olabilir misiniz farklı hesapdan deneyin, internet kaynaklı ya da ig ın kısa süreli hatasıdır düzelir. Artı 0 Eksi
Kısıtlama yemiş olabilir misiniz farklı hesapdan deneyin, internet kaynaklı ya da ig ın kısa süreli hatasıdır düzelir.
KS KS J Jims Megapat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 658 Çözümler 1 5 Ekim 2025 #3 MehmetWezon dedi: Kısıtlama yemiş olabilir misiniz farklı hesapdan deneyin, internet kaynaklı ya da ig ın kısa süreli hatasıdır düzelir. Genişletmek için tıkla... Başka hesap denedim olmadi bence uygulama kaynaklı Artı 0 Eksi
MehmetWezon dedi: Kısıtlama yemiş olabilir misiniz farklı hesapdan deneyin, internet kaynaklı ya da ig ın kısa süreli hatasıdır düzelir. Genişletmek için tıkla... Başka hesap denedim olmadi bence uygulama kaynaklı
M mustafa.dgt Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 223 5 Ekim 2025 #4 Instagram ile alakalı bi sorun sanırım. Bende de S21 FE var dediğiniz sorun bazen oluyor, bazen uygulamaya giremiyorum, bazen mesajlar gelmiyor, bazen reels açılmıyor. Artı 0 Eksi
Instagram ile alakalı bi sorun sanırım. Bende de S21 FE var dediğiniz sorun bazen oluyor, bazen uygulamaya giremiyorum, bazen mesajlar gelmiyor, bazen reels açılmıyor.
Hennessey Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 204 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #5 Muhtemelen İnstagram sorunlarından biridir. Bende Samsung kullanıcısıyım çok fazla hata ile karşılaşıyorum. Artı 0 Eksi
Muhtemelen İnstagram sorunlarından biridir. Bende Samsung kullanıcısıyım çok fazla hata ile karşılaşıyorum.
B Bilgisayarcı efu Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 156 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #6 Bende Samsung kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım. Belki AeroInsta kullanmak isteyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS J Jims Megapat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 658 Çözümler 1 5 Ekim 2025 #7 DNS değiştirdim düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm