S23'ten S24 plusa geçişe değer mi?

40 verip ultra alacağız öyleyse.

Gereksiz ve masraflı.
Masraflı olduğunda hemfikirim. Ekrandan memnun değilim ama küçük geliyor. Bu aşamada gerekli kalıyor.

S23 plusa geçmek için ne kadar istiyorlar. Boyutu da memnun eder hem o kadar da fark çıkmaz diye düşünüyorum.

Bence bir jenerasyon daha beklenip S25 serisi görüldükten sonra karar verilebilir.

S23 plusa geçmek için ne kadar istiyorlar. Boyutu da memnun eder hem o kadar da fark çıkmaz diye düşünüyorum.
s24 plus ile aynı hocam fiyatı. Biraz daha düşük olsa hiç düşünmeden geçerdim.

Bence bir jenerasyon daha beklenip S25 serisi görüldükten sonra karar verilebilir.
Onu da Exynos ile çıkarırlar gibime geliyor. En erken bir 6 ayı var.

s24 plus ile aynı hocam fiyatı. Biraz daha düşük olsa hiç düşünmeden geçerdim.

Exynos öcü değil hocam millet abartıyor. 990 kötüydü, sonrakiler (2100, 2200, 2400) gayet yeterli.

Exynos öcü değil hocam millet abartıyor. 990 kötüydü, sonrakiler (2100, 2200, 2400) gayet yeterli.

Yo benim de bir ön yargım yok. Kullandım üzülmeden. Mesleğim gereği masa başı çalışıyorum ev ve ofiste. Hafta sonuda abartı bir telefon kullanımım yok dışarıda vs. Ekran süreleri hızlı şarjla beraber gayet yeterli gelir bana. İşlemci pek değişmez radikal bir fark olmaz gibisinden söyledim onu.

S24 Plus ile aynı hocam fiyatı. Biraz daha düşük olsa hiç düşünmeden geçerdim.

Aynı fiyatsa S24 Plus alabilirsiniz bence. Hem daha güncel bir cihaz. Hem de özellikleri gayet mükemmel.

Hocam S9 tablet almayı düşünün isterseniz ben S7 FE aldım, telefon ekranım 6" günlük olarak tabletimi kullanıyorum genel işlerde sadece telefon aramalarında telefondayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…