S24+ 256 GB vs S23 Ultra 256 GB

ConnprRk800

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi S23 ultrada 8 GB RAM var S24+da 12 GB RAM. Exynos 2400 Snapdragon 8 gen 3 ile denk sayılır yani daha güçlü. AnTuTu olarak da S24+ 400bin puan önde ve daha iyi ekranla güncelleme desteği sunuyor. S23 ultraya bakarsak S Pen ve şık tasarımı yanı sıra profesyonel bir kamerası var, 100X Zoom özelliği güzel ve sonuç olarak s serisinin ultrası. Samsung shopun desteğine sorduğumda S23 Ultra öneririm diyor, bazı arkadaşlarda s serisinin sadece ultrası alınır diyor, hem madem bu S24+ daha güçlü niye 70dolar daha ucuz(Türkiye'de bu fark internette 4K Samsung shopda 20k)kafam karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
S24 Plus alirdim. S23 Ultra daha iyi bir kamera ve daha premium bir tasarim sunsa da S24 Plus'in daha guclu yonga barindirmasi, 7 yil Android destegi sunmasi ve 200 nit daha yuksek parlaklik sunabilen bir panelinin olmasi gibi artilari var. Bu artilar bence premium bir tasarimdan daha onemli. Kamerayi bilemem, tercih meselesi ama S24 Plus'in kamerasi da yeterince iyi. 7 yil Android guncellemesi alacak olmasi cok buyuk bir arti, direkt olarak aldigin telefonu kafan rahat bir sekilde 7 yil kullanabileceginin garantisi var, hep guncel kalacaksin ve uygulama destekleri devam edecek.

S24 Plus alirdim. S23 Ultra daha iyi bir kamera ve daha premium bir tasarim sunsa da S24 Plus'in daha guclu yonga barindirmasi, 7 yil Android destegi sunmasi ve 200 nit daha yuksek parlaklik sunabilen bir panelinin olmasi gibi artilari var. Bu artilar bence premium bir tasarimdan daha onemli. Kamerayi bilemem, tercih meselesi ama S24 Plus'in kamerasi da yeterince iyi. 7 yil Android guncellemesi alacak olmasi cok buyuk bir arti, direkt olarak aldığın telefonu kafan rahat bir sekilde 7 yil kullanabileceginin garantisi var, hep guncel kalacaksin ve uygulama destekleri devam edecek.

Aslında hocam açıkçası çok fotoğraf çekinen biri değilim hatta şöyle diyeyim galerimde 470fotoğraf var 3tanesi kendi fotoğrafım. Aklıma takılan şey Ultra dışındakiler daha güçlü gözüksede sadece Ultra alınır diğerleri hemen bozulur diyenler var. Ek olarak ultradaki kalemi deneyimlemek istiyorum biraz da. Fakat S24 Plus çok daha güçlü geliyor.

Aklıma takılan şey Ultra dışındakiler daha güçlü gözüksede sadece Ultra alınır diğerleri hemen bozulur diyenler var.
Oyle bir sey yok, kim soyluyorsa sallamis.

Kamerayla çok işiniz yoksa S24+ alabilirsiniz.

Kamera olarak S24+ınkı bile yeter önemli olan performans ve beni en az 5yıl götürmesi.

Kamerayla çok işiniz yoksa S24+ alabilirsiniz.

Hocam bir de +4 GB RAM ve Exynos 2400 S23 ultranın premium hissi, S Pen'i, tasarımından feda etmeye değecek kadar fark eder mi mikro bir fark mı var.

Son düzenleme:
Kamera olarak S24+ınkı bile yeter önemli olan performans ve beni en az 5yıl götürmesi.

Hocam bir de +4 GB RAM ve Exynos 2400 S23 ultranın premium hissi, S Pen'i, tasarımından feda etmeye değecek kadar fark eder mi mikro bir fark mı var.
Premium hissiyat ve kamera bakımından S23 Ultra, güncellik ve performans açısından S24 Plus daha önde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı