8 823876 Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 476 Çözümler 8 8 Eylül 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bugün bunu gördüm ve birinin istediği şeyi çizerek yapay zekanın oluşturduğunu gördüm denemek istedim fakat yok. Bu özelliğin aktif edilmesi mi gerekiyor yoksa bu cihazda bu özellik yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2024
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bugün bunu gördüm ve birinin istediği şeyi çizerek yapay zekanın oluşturduğunu gördüm denemek istedim fakat yok. Bu özelliğin aktif edilmesi mi gerekiyor yoksa bu cihazda bu özellik yok mu?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Eylül 2024 #2 S24 serisinde mevcut. Ama sanırım bu otomatik oluşturma One UI 6.1.1 ile geldi.
denizius129 Femtopat Katılım 13 Temmuz 2024 Mesajlar 58 8 Eylül 2024 #3 Samsung'un sitesinde direkt S24 de var yazmasa da olduğunu biliyorum fakat sitede her özelliğin her cihaza gelmeyebileceğini söylemişler.
Samsung'un sitesinde direkt S24 de var yazmasa da olduğunu biliyorum fakat sitede her özelliğin her cihaza gelmeyebileceğini söylemişler.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Eylül 2024 #4 Heribert Yavuz dedi: S24 serisinde mevcut. Ama sanırım bu otomatik oluşturma One UI 6.1.1 ile geldi. Genişletmek için tıkla... Var ama üretken doldurma göremedim. Dediğim gibi 6.1.1 ile gelen bir özellik sanırım.
Heribert Yavuz dedi: S24 serisinde mevcut. Ama sanırım bu otomatik oluşturma One UI 6.1.1 ile geldi. Genişletmek için tıkla... Var ama üretken doldurma göremedim. Dediğim gibi 6.1.1 ile gelen bir özellik sanırım.
8 823876 Picopat Katılım 12 Ağustos 2024 Mesajlar 476 Çözümler 8 8 Eylül 2024 #5 Heribert Yavuz dedi: Var ama üretken doldurma göremedim. Dediğim gibi 6.1.1 ile gelen bir özellik sanırım. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gelir tahminen. denizius129 dedi: Samsung'un sitesinde direkt S24 de var yazmasa da olduğunu biliyorum fakat sitede her özelliğin her cihaza gelmeyebileceğini söylemişler. Genişletmek için tıkla... Çok saçma bence ben amiral gemisi alıyorum ve gelmiyor saçmalık.
Heribert Yavuz dedi: Var ama üretken doldurma göremedim. Dediğim gibi 6.1.1 ile gelen bir özellik sanırım. Genişletmek için tıkla... Ne zaman gelir tahminen. denizius129 dedi: Samsung'un sitesinde direkt S24 de var yazmasa da olduğunu biliyorum fakat sitede her özelliğin her cihaza gelmeyebileceğini söylemişler. Genişletmek için tıkla... Çok saçma bence ben amiral gemisi alıyorum ve gelmiyor saçmalık.