S24 Exynos 2400 ile üzer mi?

O nasıl oluyor ?
Kaldırmışlar :(

Kerem, Ahmet ve Umut ben almam diyorum. Durum bundan ibaret. Zaten konu sahibi de Samsungcu anladığım kadarıyla. O halde alabilir.
Almayabilirsiniz. Ben de oppo almam atıyorum ama önermem diyemezsiniz. Önermiyorsanız eğer 45 bin TL'ye daha iyi öneride bulunun ama gerçekten net şekilde daha üstün bir telefon önerin kabul edelim. Diyin ki şu özelliğiyle daha iyi bu özelliğiyle daha iyi.

Bahsettiğiniz ses OIS sesi muhtemelen. Bunu şikayet etmenin pek mantığı yok. Bu ses normal.

Konunuzu okudum ve ben de denedim. @hakancoskun'un cihazında daha fazla ses geliyor. Bu tür sorunlar Apple, Xiaomi ve Samsung gibi markaların hepsinde olur. Markalar asla kusursuz cihaz çıkartamaz. Milyonlarca cihazlar seri üretimden geçiyor ve sorunlu olanları elbet olur. Bir kullanıcı S24+ almış bir sitede gördüm hoparlör filtresi patlak. Yani normal bunlar.
Evet bu tür sorunlar illaki çıkar ancak markaların müşterilerine kolay çözüm yolu üretmesi gerekir. Bu şekilde kabullenmemeliyiz. Bir de aldığımız telefonlar amiral gemisi standartlarında. Fiyatına bakınca böyle basit hataları kabullenemiyoruz. Cihaz daha 3. haftasında.
Yalnız arkadaş benim cihazımda olduğunu diğer cihazlarda olmadığını söylemiş. Burdan s24 ü kötüleyecek bir problem yok. Zaten kameradan memnunum da demiş.
Evet kameradan yana sorunum yok. Zaten kamerayı açınca ois çalıştığı için ses azalıyor ve görevini de yapıyor.

@T21 1 tane test yaptım da yatay çıkmamış. Niye böyle oldu anlamadım. Sanırım bendeki S24 ilk defa bu kadar ısındı. Oyun işlemciyi aşırı zorladı. Mobil veride 50 dereceyi görür herhalde. GPU Watch açacaktım ancak GPU Watch ile oyuna girdirmedi oyunu açtığımda çöktü. Oyunda yukarıda yazan FPS değeri genellikle hep 120 civarında oldu ancak throttle yediginde 120 değildi. Samsung'un kendi yazılımı ise 20 FPS dedi ancak 20 FPS olacak kadar da kasma yoktu. FPS değerleri pek doğru olmasa da trottle öncesinde muhtemelen 100-110 civarı throttle yediğinde 30-50 arasındaydı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sanırım bendeki S24 ilk defa bu kadar ısındı. Oyun işlemciyi aşırı zorladı. Mobil veride 50 dereceyi görür herhalde.
Işın izlemeyi kapatıp tank modunu oynamayı deneyebilirsin, War Thunder oyunu pekte başarılı sayılmaz optimizasyon konusunda, maksimum grafik ayarı da bir aralar bozuktu optimize edilmediği için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı