S24 FE bataryası çabuk bitiyor

Furkan_00

Hectopat
Herkese iyi sosyaller. Cumartesi yeni telefonum S24FE geldi. Geldiği zaman %48 şarjdı ve güncelleme falan derken zaten eridi. Hadi dedim güncellemelerde falan normaldir. Sonra kapanınca %95 pile kadar şarj ettim. Ertesi gün birkaç güncellemeyi unuttum yine yaptım yapmadan önce %70 bantlarındaydı yaptıktan sonra %50 küsurlere kadar düşmeye başladı. Twitter'da gezmeme rağmen arkada herhangi bir şey çalışmamasına rağmen %10 %10 gitmeye başladı. O kalan %50 şarjda 2 saat içerisinde eridi. Hadi dedim tekrardan güncelleme yaptım onu oturtması falan vakit alır. Zaten pil sekmesinde "pil kullanımları öğreniliyor" yazıyordu. Tekrardan şarj ettim ve dün gece saat 00:00 da taktım 1.30 saatte doldu. Şimdi ise şarjı %10. 1 gün çıkardı lâkin eski telefonum ile aynı düzeyde kullanıyorum buna rağmen 1 günü zar zor çıkardı. Yüklenmedim bir şey yapmadım. 7 saat (ekran açık) 15 saat (ekran kapalı) %90 şarj yemesi normal midir? Always on Display kapalı kullanıyorum. Kullanan arkadaşlar mümkünse ekran sürelerini vs. atabilir mi rica etsem. Telefonu çok severek aldım ama batarya olayı üzdü biraz. :(

Aşırı bir artış olmaz dediğim gibi normal 120 Hz olduğu için. Mobil veri ve konum açıksa o da etki eder.

Hocam yeni telefonların böyle olması biraz absürt değil mi sanki? Daha fazla olması lazım değil mi? Eski Xiaomi telefonum açık ara daha uzun götürüyordu. Sizce iade edip 14T veya 13 Pro 512 almak nasıl olur?

Hocam sanırsam bu telefon benim içime sinmedi iade edeceğim. 13 pro 512'nin ömürü daha uzun gibi bilemiyorum. Teşekkür ederim fikriniz için.

Hocam sanırsam bu telefon benim içime sinmedi iade edeceğim. 13 Pro 512'nin ömürü daha uzun gibi bilemiyorum. Teşekkür ederim fikriniz için.

S24 FE fiyatına göre alabileceğiniz en iyi telefon. Değiştirmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum. 60 Hz yapın birkaç günlüğüne.

S24 FE fiyatına göre alabileceğiniz en iyi telefon. Değiştirmenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum. 60 Hz yapın birkaç günlüğüne.

Tavsiye etmem şahsen hocam.

Bekleyeceğim hocam gerçekten çok sevdim telefonu ama bu kadar para verip de 60 Hz kullanmakta istemiyor insan açıkçası. 120 Hz'de ne kadar götürecekse götürsün yapacak bir şey yok. Muhtemelen hepsi aynı. Zaman ilerledikçe kalite düşüyor. Teşekkür ederim herkese.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı