Furkan_00
Hectopat
Herkese iyi sosyaller. Cumartesi yeni telefonum S24FE geldi. Geldiği zaman %48 şarjdı ve güncelleme falan derken zaten eridi. Hadi dedim güncellemelerde falan normaldir. Sonra kapanınca %95 pile kadar şarj ettim. Ertesi gün birkaç güncellemeyi unuttum yine yaptım yapmadan önce %70 bantlarındaydı yaptıktan sonra %50 küsurlere kadar düşmeye başladı. Twitter'da gezmeme rağmen arkada herhangi bir şey çalışmamasına rağmen %10 %10 gitmeye başladı. O kalan %50 şarjda 2 saat içerisinde eridi. Hadi dedim tekrardan güncelleme yaptım onu oturtması falan vakit alır. Zaten pil sekmesinde "pil kullanımları öğreniliyor" yazıyordu. Tekrardan şarj ettim ve dün gece saat 00:00 da taktım 1.30 saatte doldu. Şimdi ise şarjı %10. 1 gün çıkardı lâkin eski telefonum ile aynı düzeyde kullanıyorum buna rağmen 1 günü zar zor çıkardı. Yüklenmedim bir şey yapmadım. 7 saat (ekran açık) 15 saat (ekran kapalı) %90 şarj yemesi normal midir? Always on Display kapalı kullanıyorum. Kullanan arkadaşlar mümkünse ekran sürelerini vs. atabilir mi rica etsem. Telefonu çok severek aldım ama batarya olayı üzdü biraz.