S24 FE bataryası çabuk bitiyor

İlk günler güncelleme ve arka planda indirme olduğu için şarj normalden fazla yiyebilir. Telefonunuzu ilk açtığınızdaki şarjı da olması gerektiği gibi bir absürtlük yok. Always On Display modu pek şarj tüketen bir mod değildir. Birkaç gün daha kullanın hala anormallik seziyorsanız yetkili servisle iletişime geçebilirsiniz. O telefonun sizi 1 gün çıkarması gerekiyor.

Hocam yeni telefonların böyle olması biraz absürt değil mi sanki? Daha fazla olması lazım değil mi? Eski Xiaomi telefonum açık ara daha uzun götürüyordu. Sizce iade edip 14T veya 13 Pro 512 almak nasıl olur?
İPhone 16 Pro kullanan biri olarak size tavsiyem: Eğer İPhoneye geçecekseniz en son modellerden birini tercih etmeniz. Elinizdeki telefon yeni sayılır. Yazdığınız modellere gitmenize gerek yok. İphonenin son modellerinde pil optimizasyonu iyi seviyelere geldi. Özellikle 16 ve sonrası. Alacaksınız bu modellere bakın, yoksa karışmayın.

İlk günler güncelleme ve arka planda indirme olduğu için şarj normalden fazla yiyebilir. Telefonunuzu ilk açtığınızdaki şarjı da olması gerektiği gibi bir absürtlük yok. Always on Display modu pek şarj tüketen bir mod değildir. Birkaç gün daha kullanın hala anormallik seziyorsanız yetkili servisle iletişime geçebilirsiniz. O telefonun sizi 1 gün çıkarması gerekiyor.

iPhone 16 Pro kullanan biri olarak size tavsiyem: Eğer IPhone'ye geçecekseniz en son modellerden birini tercih etmeniz. Elinizdeki telefon yeni sayılır. Yazdığınız modellere gitmenize gerek yok. IPhone'nin son modellerinde pil optimizasyonu iyi seviyelere geldi. Özellikle 16 ve sonrası. Alacaksınız bu modellere bakın, yoksa karışmayın.

14 ve 15 özellikle de 15 serisi aşırı sorunlu zaten uzak durulması gerekiyor. Ya 13 ya da 16 bakılmalı. 13 şarjları kötü minimum 16 bakmak lazım o da aşırı pahalı. Samsung yine her türlü en iyisi.

14 ve 15 özellikle de 15 serisi aşırı sorunlu zaten uzak durulması gerekiyor. Ya 13 ya da 16 bakılmalı. 13 şarjları kötü minimum 16 bakmak lazım o da aşırı pahalı. Samsung yine her türlü en iyisi.
15 serisi kronik olarak ısınma problemi çok fazla olduğu için telefon dehşet pil yiyor.

Bakımlı temiz bir 14 Pro şuan tercih edilebilir bir cihazdır. Kendim 16 kullanmama rağmen 14 serisinin çok iyi olduğu düşüncesindeyim. Alıp sorun yaşayanı görmedim.

15 serisi kronik olarak ısınma problemi çok fazla olduğu için telefon dehşet pil yiyor.

Bakımlı temiz bir 14 Pro şu an tercih edilebilir bir cihazdır. Kendim 16 kullanmama rağmen 14 serisinin çok iyi olduğu düşüncesindeyim. Alıp sorun yaşayanı görmedim.

15'ten sonra en sorunlusu 14 diye biliyorum. Diğerleri zaten (batarya hariç) tamamen sorunsuz olduğu için 15'ten sonra 14 geliyor. 14'lerde de var ufak tefek kronikler ama 15 gibi değil.

Samsung cihazlarda ilk 1-2 hafta pil performansı referans alınmaz. Cihaza 10 gün süre tanıyın, pil performansı "Öğreniliyor" yazısı gidince %15-20 daha iyileşecektir. Keyfini çıkarın.

15'ten sonra en sorunlusu 14 diye biliyorum. Diğerleri zaten (batarya hariç) tamamen sorunsuz olduğu için 15'ten sonra 14 geliyor. 14'lerde de var ufak tefek kronikler ama 15 gibi değil.
Tabii benim bilmediğim kronikleri mutlaka olabilir. Ben çevremden gördüğüm kadarıyla memnun olmayanı görmedim. Arkadaşıma 14 Pro aradık almak için bulamadık. Piyasada da yoktu. Olanlarda toplama cihaz.

İlk günler güncelleme ve arka planda indirme olduğu için şarj normalden fazla yiyebilir. Telefonunuzu ilk açtığınızdaki şarjı da olması gerektiği gibi bir absürtlük yok. Always on Display modu pek şarj tüketen bir mod değildir. Birkaç gün daha kullanın hala anormallik seziyorsanız yetkili servisle iletişime geçebilirsiniz. O telefonun sizi 1 gün çıkarması gerekiyor.

iPhone 16 Pro kullanan biri olarak size tavsiyem: Eğer IPhone'ye geçecekseniz en son modellerden birini tercih etmeniz. Elinizdeki telefon yeni sayılır. Yazdığınız modellere gitmenize gerek yok. IPhone'nin son modellerinde pil optimizasyonu iyi seviyelere geldi. Özellikle 16 ve sonrası. Alacaksınız bu modellere bakın, yoksa karışmayın.

Hocam iPhone değil de Xiaomi'den bahsetmiştim benim hatam özür diliyorum. :D

Hocam iPhone değil de Xiaomi'den bahsetmiştim benim hatam özür diliyorum. :D
Estağfurullah. Kimsenin hatası değil. Markalar artık dış görünüşü bıraktı, isimleri de aynı yapmaya başladı. Marka belirtirseniz daha iyi olur.

Herkese iyi sosyaller. Cumartesi yeni telefonum S24FE geldi. Geldiği zaman %48 şarjdı ve güncelleme falan derken zaten eridi. Hadi dedim güncellemelerde falan normaldir. Sonra kapanınca %95 pile kadar şarj ettim. Ertesi gün birkaç güncellemeyi unuttum yine yaptım yapmadan önce %70 bantlarındaydı yaptıktan sonra %50 küsurlere kadar düşmeye başladı. Twitter'da gezmeme rağmen arkada herhangi bir şey çalışmamasına rağmen %10 %10 gitmeye başladı. O kalan %50 şarjda 2 saat içerisinde eridi. Hadi dedim tekrardan güncelleme yaptım onu oturtması falan vakit alır. Zaten pil sekmesinde "pil kullanımları öğreniliyor" yazıyordu. Tekrardan şarj ettim ve dün gece saat 00:00 da taktım 1.30 saatte doldu. Şimdi ise şarjı %10. 1 gün çıkardı lâkin eski telefonum ile aynı düzeyde kullanıyorum buna rağmen 1 günü zar zor çıkardı. Yüklenmedim bir şey yapmadım. 7 saat (ekran açık) 15 saat (ekran kapalı) %90 şarj yemesi normal midir? Always on Display kapalı kullanıyorum. Kullanan arkadaşlar mümkünse ekran sürelerini vs. atabilir mi rica etsem. Telefonu çok severek aldım ama batarya olayı üzdü biraz. :(
hic normal olduğunu düşünmüyorum 16 pro cihazım hep 120hz, tek şarjda 10 saat ig kaydırdığımı bilirim ki senin dediğin telefon samsungun amiral gemisi. arkadaşımda s25 var problemsiz kullanıyor 1 gün çıkartıyor onun

S21 FE telefonumu saat 15.30'dan şu an yani gece 1.30'a kadar 10 saat boyunca kullanmak için 5 defa şarj ettim...

Fotoğrafa bakınca 5 abartı gibi gelmiş olabilir de detaylı incelerseniz minimum 5.
Screenshot_20251210_012629_Device care.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı