S24 FE bildirimleri ya gelmiyor ya da geç geliyor

Maverick71

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Samsung S24 FE aldım 2 gün önce tüm kurulumları yaptım.

Ekranı kilitlediğim zaman bazen bildirim geliyor bazen geç geliyor ancak ekran kilidini açıp ana ekrana gelince gelmeyen bildirimler geliyor.

Örnek olarak Twitter bildirimleri geç geliyor kilitli ekrana ancak kilidi açınca ana ekranda hemen gelmeyen Twitter bildirimleride gelmeye başlıyor.

Instagram bildirimleri geç geliyor hatta kendime mesaj attırıyorum bildirim gelmiyor Instagram uygulamasına girince bildirim geliyor hemen.

Telegram bildirimlerinde bazen bildirim sesi geliyor bazen gelmiyor.

Bu arada tüm uygulamaların bildirim ve kilit ekran kısımlarını kontrol ettim hepsinin her şeyi açık.

Aklımda ki tek cevap ben 4.5 g kullanmıyorum hala h+ kullanıyorum. Bu yüzden olabilir mi veya başka bir sorun mu var?

Telefonu yeni aldığım için çok geriliyorum. Bu konuda acaba kilit akranı açınca internet kendini yeniliyor ve bildirimler geliyor olabilir mi?

Cevap verirseniz sevinirim sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
4.5G'nin etkisi bu konuda yüksek. Artık 3G çok yavaş kalıyor bu da bildirimlerin geç gelmesine sebep olabilir.

Bir diğer aklıma gelen çözüm ise uygulamaların arka planda çalışmasını "kısıtlanmamış" olarak değişimi. Bildirimi geç gelen uygulamaların üstüne basılı tutup, ardından açılan pencereden sağ üstte bulunan "i" butonuna dokunup, açılan sayfadan pil sekmesine basın. Oradan "Optimize" olan seçeneği "Kısıtlanmamış" olarak değiştirin.
S23 telefonumda WhatsApp bildirimleri geç geliyordum aynı sizde olduğu gibi. Ben bu yolla düzeltmiştim.

4.5G'nin etkisi bu konuda yüksek. Artık 3G çok yavaş kalıyor bu da bildirimlerin geç gelmesine sebep olabilir.

Bir diğer aklıma gelen çözüm ise uygulamaların arka planda çalışmasını "kısıtlanmamış" olarak değişimi. Bildirimi geç gelen uygulamaların üstüne basılı tutup, ardından açılan pencereden sağ üstte bulunan "i" butonuna dokunup, açılan sayfadan pil sekmesine basın. Oradan "Optimize" olan seçeneği "Kısıtlanmamış" olarak değiştirin.
S23 telefonumda WhatsApp bildirimleri geç geliyordum aynı sizde olduğu gibi. Ben bu yolla düzeltmiştim.
Hocam teşekkürler yorum için. Tüm uygulamaları kısıtlanmamış olarak değiştirmiştim ben. Hattın sahibi burda olmadığı için 4.5 g ye geçemedim ama halledeceğim bu hafta.

Ama bildirimlerin kilit ekran açılınca gelmesi neden olabilir tuhaf değil mi acaba 4.5 G ye geçsem bu sorun devam ederse telefonnu yeni aldım benim için büyük sorun olur gibi

Aslında kendinize cevap vermişsiniz. Peki sormak isterim neden 4.5G varken 3G kullanıyorsunuz?
Hocam teşekkürler yorum için. . Hattın sahibi burda olmadığı için 4.5 g ye geçemedim ama halledeceğim bu hafta.

Ama bildirimlerin kilit ekran açılınca gelmesi neden olabilir tuhaf değil mi acaba 4.5 G ye geçsem bu sorun devam ederse telefonnu yeni aldım benim için büyük sorun olur gibi

Arkadaşlar yok mu yardım edecek çok canım sıkıldı yeni aldım telefonu instagram bildirimi instagrama girmeden gwlmiyor wifi kullanımında da aynı şekilde

Son düzenleme:
Merhaba hocam. Şu uygulamayı yükleyip dene bir süre. (Doze Stopper) Uygulamaların uykuya girmesini engelliyor.

Hocam teşekkürler yorum için. Tüm uygulamaları kısıtlanmamış olarak değiştirmiştim ben. Hattın sahibi burda olmadığı için 4.5 g ye geçemedim ama halledeceğim bu hafta.

Hocam teşekkürler yorum için. . Hattın sahibi burda olmadığı için 4.5 g ye geçemedim ama halledeceğim bu hafta.

Arkadaşlar yok mu yardım edecek çok canım sıkıldı yeni aldım telefonu instagram bildirimi instagrama girmeden gwlmiyor wifi kullanımında da aynı şekilde
Bu sorunun sebebi Android'de bulunan Doze denen bir özellikten kaynaklanıyor olabilir. (Kısaca güç tasarrufu için üretilmiş bir özellik) Bunu önlemek için yukarıda yazdığım uygulamayı çalıştırın. Kullanın bakalım bir süre. Bu uygulama, cihazı düzenli olarak uyandırarak Doze'u önler.

Son düzenleme:
Reis sorunu çözdün mü bende de aynı sorun var bir türlü çözemedim kısıtlanmamışa da çektim uyku modunu da kapattım Gmail veya Steam'den bildirimler hiç gelmiyor bile bazıları ise ekranı açınca geliyor çözdüyseniz nasıl yaptınız acaba söyleyebilir misiniz?

Reis sorunu çözdün mü bende de aynı sorun var bir türlü çözemedim kısıtlanmamışa da çektim uyku modunu da kapattım Gmail veya Steam'den bildirimler hiç gelmiyor bile bazıları ise ekranı açınca geliyor çözdüyseniz nasıl yaptınız acaba söyleyebilir misiniz?

Bunun çözümü için adımlar:

ADB'yi bilgisayarınıza kurup telefondan etkinleştirin. ADB komut satırında şu komutu yazın:

Kod:
adb shell dumpsys deviceidle disable

Komut satırı şu şekilde dönmelidir:
Kod:
Deep idle mode disabled
Light idle mode disabled

Bu kadar, artık bildirimleriniz düzgün çalışacak. Her bildirim zamanında gelecek. Ancak bu, her yeniden başlatılmada uygulanmalıdır.

Bu yöntem ile yüzlerce kişinin sorunu çözülmüştür.
Kaynak: https://xdaforums.com/t/guide-notification-fix-works-100.3865551/

Son düzenleme:
Dostum hala devam ediyor... Ben twitter bildirimlerini alıyorum ama bazende kilit ekranı açılınca bütün twitter bildirimleri geliyor

İnstagram bildirimlerini geç alıyorum bazen instagrama girince bildirim geliyor ama 5 dk önce gelmiş mesela...

Ben alıştım telefonu 4.5 g yapınca düzelir sandım olmadı diğer bütün uygulamaların bildiriminde sıkıntı yok.

Samsung a hata bildirimi yaptım telefona online bağlandılar ancak onlarda çözemedi

Bende telefona uygulama vs yüklemek istemiyorum dediiğim gibi sadece twitter önemli değil ancak mesela instaya girdim çıktım ondan sonra gelen bildirimler geliyor ama uzun süre instaya girmezsem geç geliyor bildirimler yada instaya girince geliyor...

Bi çözümünü bulamadım çok araştırdım ama alıştım 1 ay oldu...

Geri
Yukarı