Çözüldü S24 Plus ekran süresi nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Always on Display hep açık, Bluetooth genelde açık, Wi-Fi hep açık, 120Hz, FHD+ ayarlarda kullanıyorum. Adaptif parlaklık da açık. 2 gün önce aldım acaba bataryası toparlar mı kendini? İnsanlar Members'ta falan S24 ile 7 saat ekran süresinden bahsediyor.

Çözüm
Hayirli olsun, batarya 1 haftada biraz daha iyilesir. S24 ile 7 saatten bahsedenler bence oyun oynamayan kisilerdir.
Bende 2 kere takıyorum
Sizde hangi model var hocam. Ben günde 1 defa takıyorum o da 80e kadar dolduruyor. Fulleseniz sabahtan akşama çıkarır. Ama tabi ki iPhone'un da Samsung'un da farklı kendine özgü ve güzel özellikleri yadırganamaz. Niyetim iPhone'u kötülemek değil yanlış anlaşılmasın.

S24+ 6 gün oldu alalı

Pil koruması temelde 100'e kadar doluyor yani sanırım tam dolum oluyor.
Anladım hocam ilk 2 hafta hızlı bitebiliyor genele göre en azından. Siz normal kullanmaya devam edin telefon derin uyku moduna almaya başladıktan sonra falan iyice oturur.

Hocam şu an durum nedir?

Hocam şu an durum nedir?

Hocam benim için soruyorsanız epey bir iyi. Yukarıdaki kullanımla muhtemelen %100 şarj 8 saati görürüm çok rahat. Genelde 9 10 saatleri gördüğüm oluyor. QHD+ ile kullanıyorum ekranı. Hatta güç tasarrufu açık ve oyunsuz ağırlık sosyal medya kullanımda 11 saati gördüğüm oluyor(Wi-Fi). Batarya toparlanması tamamlandı diyebilirim.

Hocam ne kadar süre zarfında oldu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…