S24 Plus'da şarj hızlı bitiyor

Kaiwaos

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Aşçı
Merhaba,
Daha 2 ay önce eski telefonum bozuldugu için S24 Plus telefonuna geçtim fakat şarjı normal mi hizlı mı bitiyor anlamıyorum.
Diger kullanan kişiler acaba yardimci olabilir mi? Tüm performans ayarları maksimum(Hz, ekran kalitesi olarak ful)

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250209_234036_Device care.jpg
    Screenshot_20250209_234036_Device care.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 106
Merhaba,
Daha 2 ay önce eski telefonum bozuldugu için S24 Plus telefonuna geçtim fakat şarjı normal mi hizlı mı bitiyor anlamıyorum.
Diger kullanan kişiler acaba yardimci olabilir mi? Tüm performans ayarları maksimum(Hz, ekran kalitesi olarak ful)
Hocam o grafiğe tıklayıp tam grafiği atar mısınız?

Bu süre biraz az geldi bana. NFC falan mı açık? Bluetooth ne kadar süre açık? Mobil veride mi aldın Wi-Fi'de mi bu süreyi?

Mobil veri kullanıyorum hep, ve Bluetooth hep açık.

Bu süre biraz az geldi bana. NFC falan mı açık? Bluetooth ne kadar süre açık? Mobil veride mi aldın Wi-Fi'de mi bu süreyi?

Hocam bir de başka bir günü bıraktım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250210_011953_Device care.jpg
    Screenshot_20250210_011953_Device care.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 66
Mobil veri kullanıyorum hep, ve Bluetooth hep açık.

O kadar da kötü değil o zaman. Zamanla daha da artar az da olsa. Benim cihazım 5ayı devirecek iyice oturdu pili sizde de öyle olmaya devam eder. Wi-Fi'de alsanız büyük sıkıntıydı ama maalesef mobil veri çok güç yiyor telefonlarda.

O kadar da kötü değil o zaman. Zamanla daha da artar az da olsa. Benim cihazım 5ayı devirecek iyice oturdu pili sizde de öyle olmaya devam eder. Wi-Fi'de alsanız büyük sıkıntıydı ama maalesef mobil veri çok güç yiyor telefonlarda.

Anladım teşekkürler. Zaten çok aman aman telefon kullanan biri değilim genelde şarkı dinlerim 1 2 saat Instagram'da takılırım. Ondan merak ettim şarj hızlı bitiyor gibi geldi.

7 gün olmuş güncel durum nedir?

Buyuk ihtimal mobil veriden kaynakli. Çunku genel olarak işteyim veya ev dışındayım ondan böylz oluyor sanırım. Ama eğer anormal diyorsaniz garantiye vermeyi düşünebilirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250220_035243_Device care.jpg
    Screenshot_20250220_035243_Device care.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 25
Geri
Yukarı