S24 Ultra kaç sene tam performans götürür?

kaaiizzeenn

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 13 Pro Max kullanıyorum; satıp yeni modele geçmek yerine S24 Ultra almak istiyorum. Bu cihaz tam performansla kaç yıl çalışır? Bir de bilinen kötü bir özelliği var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme desteği bitse bile tam performansta çalışır emin olabilirsiniz.
A, M, F serisi değil bu performansı düşmez, S9 Plus kullanan arkadaşım var Custom ROM One UI 5.1 Android 13 kurduk ve telefon inanılmaz akıcı 6 yıllık telefon olmasına rağmen.

Tek kötü özelliği hocam yansıma yapmayan ekranı yüzünden kumlu ekran sorunu olabiliyor kısık parlaklıkta.

Arkadaşlar selam. 13 Pro Max kullanıyorum; satıp yeni modele geçmek yerine S24 Ultra almak istiyorum. Bu cihaz tam performansla kaç yıl çalışır? Bir de bilinen kötü bir özelliği var mı?
Kötü özelliği büyük olması ve köşelerinin ellerini rahatsız etmesi, kullanımına bağlı değişir o, 4,5 sene sonra, düşer. Yoğun kullanıyorsan. Her telefon için geçerlidir bu.

Kötü özelliği büyük olması ve köşelerinin ellerini rahatsız etmesi, kullanımına bağlı değişir o, 4,5 sene sonra, düşer. Yoğun kullanıyorsan. Her telefon için geçerlidir bu.
Ne kadar amiral gemisi ol yıllar geçtikçe eski performansı kalmaz.

Hocam batarya performansı dışında hiç bir değişiklik olmaz yıllar içinde. Telefonun eskiyen tek bir kısmı var o da bataryasıdır, istisnai olarak ekran kalitesiz ise zamanla amoled yanıkları oluşabilir mesela bazı S20 Ultra cihazlarında bu sorun mevcut.

Kullanımınıza bağlı hocam uzun süreler götürür ama yeni gelen güncellemeler ile cihaz daha da yorulacak işlemci ye daha da yük binecek markaların yaptığı planlı eskitme de ortada.
Gücü yerinde bir şekilde 4-5 yıl civarı götürür ama ondan sonra ROM kurmak zorunda kalabilirsiniz hala eski gücünü arıyorsanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı