S24 Ultra'da PC oyunları açmak

İşletim sistemi
Android

miracvural

Decapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tablet :D
Meslek
Öğrenciyiz
Öncelikle oynadığım tüm oyunlar Steam de ve GOG'da önceden satın almış olduğum oyunlar.
Hep YT'de görüyordum millet GTA 5 hatta RDR2 açıyordu. Bende GTA 5 yoktu ama en azından "PC oyunları oynanır mı?"sorusuna bir yanıt bulmaya çalıştım.
İlk oyunum Mount and Blade Warband oldu:

Screenshot_20251202_125554_GameHub.jpg

Screenshot_20251202_130258_GameHub.jpg

Screenshot_20251202_130319_GameHub.jpg

Sorunsuz sekilde oynandı zaten de eski bir oyun.
İkinci oyun müziklerini çok sevdiğim far: Lone sails:

Screenshot_20251202_003115_GameHub.jpg

Screenshot_20251202_003104_GameHub.jpg

Screenshot_20251202_002809_GameHub.jpg

Screenshot_20251202_002749_GameHub.jpg

30 FPS üstüne çıkaramadım ama en azından 4K sekilde stabil 30 FPS açtım ki bu bence gayet yeterli.
Üçüncü oyun Cities Skylines oldu, pcleri bile aşırı derecede zorlayan bir şehir kurma simülasyonu.

Screenshot_20251202_122654_GameHub.jpg

Ama maalesef en en düşük ayarlarda bile yeni oyun oluşturup devam edemedim, grafik sürücü vs değiştirdim ama yine de olmadı.
Bunların hepsini Gamehub uygulamasından yaptım, satın aldığınız ya da elinizde olan oyunları istediğiniz şekilde çalıştırıyor.

Sonuç:
S24 Ultra gerçekten güçlü bir cihaz ama PC oyunları açmak istiyorsanız öyle indireyim tak açayım olmaz, bir sürü uyumluluk aracı denemeniz (Gamehub'dan ayarlanıyor o) ve o oyun için en idealini bulmanız gerekiyor. Yine de sonuç olarak oynanıyor.

Öncelikle oynadığım tüm oyunlar Steam de ve GOG'da önceden satın almış olduğum oyunlar.
Hep YT'de görüyordum millet GTA 5 hatta RDR2 açıyordu. Bende GTA 5 yoktu ama en azından "PC oyunları oynanır mı?"sorusuna bir yanıt bulmaya çalıştım.
İlk oyunum Mount and Blade Warband oldu:

Eki Görüntüle 2614631

Eki Görüntüle 2614632

Eki Görüntüle 2614633

Sorunsuz sekilde oynandı zaten de eski bir oyun.
İkinci oyun müziklerini çok sevdiğim far: Lone sails:

Eki Görüntüle 2614637

Eki Görüntüle 2614638

Eki Görüntüle 2614639

Eki Görüntüle 2614640

30 FPS üstüne çıkaramadım ama en azından 4K sekilde stabil 30 FPS açtım ki bu bence gayet yeterli.
Üçüncü oyun Cities Skylines oldu, pcleri bile aşırı derecede zorlayan bir şehir kurma simülasyonu.

Eki Görüntüle 2614641

Ama maalesef en en düşük ayarlarda bile yeni oyun oluşturup devam edemedim, grafik sürücü vs değiştirdim ama yine de olmadı.
Bunların hepsini Gamehub uygulamasından yaptım, satın aldığınız ya da elinizde olan oyunları istediğiniz şekilde çalıştırıyor.

Sonuç:
S24 Ultra gerçekten güçlü bir cihaz ama PC oyunları açmak istiyorsanız öyle indireyim tak açayım olmaz, bir sürü uyumluluk aracı denemeniz (Gamehub'dan ayarlanıyor o) ve o oyun için en idealini bulmanız gerekiyor. Yine de sonuç olarak oynanıyor.
Birde Winlator ile deneyebilir misiniz?

Gamehub indirmiştim ama oyunu nereye indiriyor telefona mı indiriyor? Xbox gamepass ile oynanır mı birde telefon çalıştırıyorsa benim Samsung s8 ne oynatır ki 🥲

Gamehub indirmiştim ama oyunu nereye indiriyor telefona mı indiriyor? Xbox gamepass ile oynanır mı birde telefon çalıştırıyorsa benim Samsung s8 ne oynatır ki 🥲
Telefona indiriyor steam hesabınızı baglarsanız, xbox olayını bilmiyorum. Samsung s8 açmaz gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı