Topaik Femtopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 65 24 Kasım 2024 #1 Bendeki S24 Ultra'yı annemdeki 16 Pro'ya aktarmak istiyorum. Ancak ikisinde de veriler var. Telefon değiştireceğiz. Nasıl aynı anda aktarabilirim?
Bendeki S24 Ultra'yı annemdeki 16 Pro'ya aktarmak istiyorum. Ancak ikisinde de veriler var. Telefon değiştireceğiz. Nasıl aynı anda aktarabilirim?
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #2 Google ile aktarabilrisin, kişileri de Sım kartına aktar oradan İP16'ya aktar.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 24 Kasım 2024 #3 IOS'a taşı uygulamasını kullanabilirsiniz.
Topaik Femtopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 65 24 Kasım 2024 #4 The Notorious dedi: Google ile aktarabilrisin, kişileri de Sım kartına aktar oradan İP16'ya aktar. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Uygulama falan yok mu? Saqot dedi: IOS'a taşı uygulamasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O sıfır iPhonelar için değil mi? Aynı anda aktarmak istiyorum.
The Notorious dedi: Google ile aktarabilrisin, kişileri de Sım kartına aktar oradan İP16'ya aktar. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Uygulama falan yok mu? Saqot dedi: IOS'a taşı uygulamasını kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O sıfır iPhonelar için değil mi? Aynı anda aktarmak istiyorum.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 24 Kasım 2024 #5 Topaik dedi: Nasıl? Uygulama falan yok mu? O sıfır IPhone'lar için değil mi? Aynı anda aktarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır şu anki iPhone içinde kullanabilir diye biliyorum.
Topaik dedi: Nasıl? Uygulama falan yok mu? O sıfır IPhone'lar için değil mi? Aynı anda aktarmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır şu anki iPhone içinde kullanabilir diye biliyorum.
Topaik Femtopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 65 25 Kasım 2024 #6 Saqot dedi: Hayır şu anki iPhone içinde kullanabilir diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olmuyor illaki sıfırlanmasını istiyor
Saqot dedi: Hayır şu anki iPhone içinde kullanabilir diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Olmuyor illaki sıfırlanmasını istiyor