S24 vs S25 FE

• Konuyu başlatan emirse
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 195

emirse

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 256 GB düz S24 almak mı daha iyi, yoksa S25FE mi almak daha iyi? İkisinin de fiyatları aynı. S24 2024 model ve ekranı daha küçük ama onun dışında daha kaliteli gibi sanki. Ama S25 FE de güncel olduğu için arada kaldım. Bir de ikisinden de ucuz olan S24 FE de var tabii ki. Önerilere açığım.

S25 FE alırdım ben. Çok farkı olan cihazlar değil. S25 FE'nin parmak izi okuyucusu optik. O beni üzerdi sadece...

İkisi arasindan benim icin S24. Fakat ben iki cihazi da almazdim. Net butce ne kadar? Telefondan beklentin nedir? Kullanim amaci ne olacak?

24 fe var bende kafana takılan bişey varsa sorabilirsin ve bariz bi fark yok 25 ile 24 arasında sadece 25 biraz daha hafif ve ince bide işlemci kısmı farklı

pardon s24 demişsiniz

Arkadaşlar merhaba. 256 GB düz S24 almak mı daha iyi, yoksa S25FE mi almak daha iyi? İkisinin de fiyatları aynı. S24 2024 model ve ekranı daha küçük ama onun dışında daha kaliteli gibi sanki. Ama S25 FE de güncel olduğu için arada kaldım. Bir de ikisinden de ucuz olan S24 FE de var tabii ki. Önerilere açığım.
İkiside değil. Honor 400 Pro en iyi seçenek.

S25FE daha iyi gibi dediğiniz seçeneklerden. Ama Honor 400 Pro daha iyi onuda değerlendirebilirsiniz.

L
S25FE daha iyi gibi dediğiniz seçeneklerden. Ama Honor 400 Pro daha iyi onuda değerlendirebilirsini

İkisi arasindan benim icin S24. Fakat ben iki cihazi da almazdim. Net butce ne kadar? Telefondan beklentin nedir? Kullanim amaci ne olacak?
Samsung dışındaki android markaları pek düşünmüyorum açıkcası güven vermiyor. Bütçe 20 ile 33 34 k arası. Beklentim dizi film izlerken pil üzmesin ekran kaliteli olsun işlemcide ilerliyen yıllarda kasmasın stabil olsun. Çok oyun oynamam oynasamda yüksek grafikli oyun oynamıyorum. S25fe ile s24fe arasında fiyat farkı var ama performans olarak aynı gibiler o yüzden kararsız kaldım. Düz s24 ise ikisindende iyi gibi sanki ekranı küçük olması üzüyor sadece

24 fe var bende kafana takılan bişey varsa sorabilirsin ve bariz bi fark yok 25 ile 24 arasında sadece 25 biraz daha hafif ve ince bide işlemci kısmı farklı

pardon s24 demişsiniz
Düz s24 ile s24 fe arasındayım birazda açıkcası

Düz S24 ve S24 FE'yi 1. elden kullanıp karşılaştırabiliyorum. Düz model küçük, kompakt fakat küçüklüğü ısınmayı iyi hissettiriyor. FE büyük, pili daha iyi. Onun da sıkıntısıyla avantajı aynı bence. Büyük alet. 6.7 ve 6.2 inç gerçekten fark ettiriyor. Tercihim düz model olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı