S24FE alınır mı?

Bütçe
25-30 bin

Taric bin Zilean

Hectopat
Daha fazla  
16 Pro Max'imi ihtiyaç nedeniyle satacağım ve artık iPhone kullanmak istemiyorum. Samsung kullanacağım kesinlikle. S24FE alınır mı? Yoksa biraz daha koyup başka bir Samsung model mi alınmalı? 16 Pro Max'ten geçeceğim için elbet fark olacağını biliyorum. S24FE, S25 ve flip 6'ya baktım ve en hoş görünen gözüme flip 6 oldu. Onu bile almayı düşündüm. Sizce işimi görür mü S24FE?

Çok ilginç problemlerini duydum biraz düşündürttü açıkçası. Ekranda kumlanma, bilinçli eskitme gibi gibi.

Bilinçli eskitme mi, 7 aylık cihaza? Kim dediyse biraz uydurmuş gibi. Thermal thorttling yapmadığından dolayı Geekbench'te S24 ve S24+'tan daha 100-200 puan falan daha fazla alıyor. Ekranı (çerçeve hariç), kamerası ve performansı fiyatının çok üstünde. Tam bir F/P telefonu.

Bilinçli eskitme mi, 7 aylık cihaza? Kim dediyse biraz uydurmuş gibi. Thermal thorttling yapmadığından dolayı Geekbench'te S24 ve S24+'tan daha 100-200 puan falan daha fazla alıyor. Ekranı (çerçeve hariç), kamerası ve performansı fiyatının çok üstünde. Tam bir F/P telefonu.
Kumlanma problemini duydunuz mu ? Bazı kullanıcılarda gördüm bloglarda paylaşılmış.

Kumlanma problemini duydunuz mu ? Bazı kullanıcılarda gördüm bloglarda paylaşılmış.
Kumlanma Samsung'un çoğu cihazında var. Aktif olarak kullandığım Tab S9 plusum da bile var ve çok rahatsız edici. Sadece S25'lerde yok diye biliyorum.

Şikayetvar'da görmüştüm de sanırım Samsung'un bütün Dynamic Amoled panelleri için geçerli.

Yeni konular

Geri
Yukarı