S25 Plus almak pişmanlık mıdır?

Keanimo

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Şubat 2025 de S25 Plus aldım, ancak çevremdeki yorumlardan dolayı huzursuz oldum. Sizce yanlış mı yaptım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Niye pişmanlık olsun? Mis gibi telefon.

Merhaba arkadaşlar, şubat 2025 de S25 Plus aldım, ancak çevremdeki yorumlardan dolayı huzursuz oldum. Sizce yanlış mı yaptım?

Birçok açıdan S25 Plus çok güzel bir telefon. İnsanların konuştuklarına bakmayın. İnsanlar bilmediği şeye düşmandır. Ömründe elma dışında telefon kullanmamış cahil cühela yorum yapsa ne olur yapmasa ne olur? Boş verin takmayın cahilleri. Hayırlı olsun çok güzel telefon. Bende de S24 FE modeli var çok çok memnunum.

Teşekkür ediyorum tüm yorumlarınız için.

iPhone alırdım ben o fiyatlarda ama pişman etmez kullanırsın.

Hocam o fiyata Apple almak... Yazık bence paraya S25 almak mı yoksa aynı fiyata iPhone 16e mi?

Son düzenleme:
Yani tercih meselesi 53-54K fiyat etiketinden bahsediyoruz belki Çinli üreticilerin daha yüksek özellikli (özellikle şarj ve pil konusunda acayipler X200 Pro gibi modellerin kameraları da gayet iddialı) cihazlarına, Apple tarafına (sıfır olarak 15 ve 16e var S25'leri tercih ederim şahsen) yönlenilebilir hatta şahsen Samsung bile alsam bu fiyatlarda S24 Ultra alırdım ancak S25 Plus'ta gayet ok bir telefon herhangi bir eksiğini hissetmezsiniz belki satarken bekleyebilir ama harici gayet memnun kalırsınız güle güle kullanın.

Yurtdışı iPhone alacaksın kim dedi 16e al diye?
Bu bütçe dahilinde değer mi bilemedim, 28K gibi 15 Pro alıp yanına 4 ay için 2K'lık bir 6S/7 atılabilir ancak +50K'dan bahsediyoruz o çileye girmeye değmeyecektir.

bende 3 gün önce s25 aldım ve kendimi çok dışlanmış hissediyorum tiktoka falan giriyom herkes iphone 15 almış kıskanıyorum bir yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…