Arif3801 Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #1 Telefonu dün aldım ve neredeyse eski yelefonumla şarj süresi aynı gidiyor. İnternetten baktım yeni olduğu için diyor yani 1 saatte neredeyse %15 gitti. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2025
Telefonu dün aldım ve neredeyse eski yelefonumla şarj süresi aynı gidiyor. İnternetten baktım yeni olduğu için diyor yani 1 saatte neredeyse %15 gitti. Ne yapmalıyım?
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.239 Çözümler 14 20 Eylül 2025 #2 1 ay bekleyeceksiniz o yapay zeka kullanım senaryonuza göre algılayıp gereksiz olanları arka planda uyku moduna alacak zaten. RAM plus kapatın tamamen kullanmayın. Tiktok,Facebook kullanıyorsanız zaten ne yaparsanız yapın az ekran süresi alacaksınız. Berbat leş optimize olmayan pil düşmanı 2 uygulama. Bir şeyleri kısıtlamaya çalışmayın bırakın telefon kullanım senaryonuza göre şekillensin.
1 ay bekleyeceksiniz o yapay zeka kullanım senaryonuza göre algılayıp gereksiz olanları arka planda uyku moduna alacak zaten. RAM plus kapatın tamamen kullanmayın. Tiktok,Facebook kullanıyorsanız zaten ne yaparsanız yapın az ekran süresi alacaksınız. Berbat leş optimize olmayan pil düşmanı 2 uygulama. Bir şeyleri kısıtlamaya çalışmayın bırakın telefon kullanım senaryonuza göre şekillensin.
Arif3801 Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #3 system32exec dedi: 1 ay bekleyeceksiniz o yapay zeka kullanım senaryonuza göre algılayıp gereksiz olanları arka planda uyku moduna alacak zaten. RAM plus kapatın tamamen kullanmayın. Tiktok,Facebook kullanıyorsanız zaten ne yaparsanız yapın az ekran süresi alacaksınız. Berbat leş optimize olmayan pil düşmanı 2 uygulama. Bir şeyleri kısıtlamaya çalışmayın bırakın telefon kullanım senaryonuza göre şekillensin. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz gibi tiktok kullanıyorum ama anlamadığim şey ram plus'ı neden kapatmamız gerektiği
system32exec dedi: 1 ay bekleyeceksiniz o yapay zeka kullanım senaryonuza göre algılayıp gereksiz olanları arka planda uyku moduna alacak zaten. RAM plus kapatın tamamen kullanmayın. Tiktok,Facebook kullanıyorsanız zaten ne yaparsanız yapın az ekran süresi alacaksınız. Berbat leş optimize olmayan pil düşmanı 2 uygulama. Bir şeyleri kısıtlamaya çalışmayın bırakın telefon kullanım senaryonuza göre şekillensin. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz gibi tiktok kullanıyorum ama anlamadığim şey ram plus'ı neden kapatmamız gerektiği
system32exec Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 3.239 Çözümler 14 20 Eylül 2025 #4 Arif3801 dedi: Evet dediğiniz gibi tiktok kullanıyorum ama anlamadığim şey ram plus'ı neden kapatmamız gerektiği Genişletmek için tıkla... İşte bende S25+ kullanıyorum ama tiktok kullanmıyorum 10 saat ile 13 saat arası gidiyor kullanıma göre değişkenlik gösteriyor. 12 GB RAM kullanıyoruz sizce RAM plus gerek var mı? Hiçbir işe yaramıyor üstüne üstlük depolamadan kısıyor.
Arif3801 dedi: Evet dediğiniz gibi tiktok kullanıyorum ama anlamadığim şey ram plus'ı neden kapatmamız gerektiği Genişletmek için tıkla... İşte bende S25+ kullanıyorum ama tiktok kullanmıyorum 10 saat ile 13 saat arası gidiyor kullanıma göre değişkenlik gösteriyor. 12 GB RAM kullanıyoruz sizce RAM plus gerek var mı? Hiçbir işe yaramıyor üstüne üstlük depolamadan kısıyor.
Arif3801 Hectopat Katılım 1 Mart 2022 Mesajlar 61 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2025 #5 system32exec dedi: İşte bende S25+ kullanıyorum ama TikTok kullanmıyorum 10 saat ile 13 saat arası gidiyor kullanıma göre değişkenlik gösteriyor. 12 GB RAM kullanıyoruz sizce RAM Plus gerek var mı? hiçbir işe yaramıyor üstüne üstlük depolamadan kısıyor. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için çok sağ olun tez zamanda şu pil performansıda yerine gelir umarım. Iyi sosyaller.
system32exec dedi: İşte bende S25+ kullanıyorum ama TikTok kullanmıyorum 10 saat ile 13 saat arası gidiyor kullanıma göre değişkenlik gösteriyor. 12 GB RAM kullanıyoruz sizce RAM Plus gerek var mı? hiçbir işe yaramıyor üstüne üstlük depolamadan kısıyor. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için çok sağ olun tez zamanda şu pil performansıda yerine gelir umarım. Iyi sosyaller.