S25 serisini nasıl buldunuz?

S25 detaylı incelemeleri thermal, batarya, kamera olarak niş incelemeler daha tam olarak yapılmadı. Herkes S25 Ultra'nın testlerini yapıyor. S24 ile S25 arasında özellikle bataryada farklar olacağını düşünüyorum. Ön sipariş veya farklı kampanyayı kullanarak almıyorsanız fiyatının düşmesini bekleyin.

S25'de tekrar snapdragon işlemciye geçildi. 3 ay önce S23 satın aldım, sırf S24'deki exynos işlemciden sebep almadım. İşlemcisi hala tartışılıyor. Isınması ile alakalı çok yazı var, inceleyin.

Evet şu anda içerik üreticilerinin sadece ULTRA modeline yönelmesi ve sadece onun hakkında içerik üretmesi üzücü. Yani herkes mi en üst düzey telefonu alacak? Normal base modeli alacak adam yok mu?

S25'de tekrar snapdragon işlemciye geçildi. 3 ay önce S23 satın aldım, sırf S24'deki exynos işlemciden sebep almadım. İşlemcisi hala tartışılıyor. Isınması ile alakalı çok yazı var, inceleyin.
Emülatör muhabbetinde birisi exynos işlemcilerin çok batarya yediğini söylemişti. Biraz daha beklemek en iyisi sanırım.

Evet şu anda içerik üreticilerinin sadece Ultra modeline yönelmesi ve sadece onun hakkında içerik üretmesi üzücü. Yani herkes mi en üst düzey telefonu alacak? Normal base modeli alacak adam yok mu?
Bunu aslında yıllardır yapan Samsung ve Samsung'un Pazarlama ekibi. Neticesini de alıyor ki ön sipariş ile satılan telefonların yaklaşık yüzde 70'i Ultra serisi oluyor.
S25 için birkaç batarya test videosunu buldum. Batarya olarak daha fazla test gelecektir fakat bariz iyileştirmeler var. Bu videodaki ekran açık sürelerini ChatGPT ile tablolaştırdım. 4000 mAh (aslında 4000 mAh da pazarlama sayısı, gerçekte daha az) bataryalı bir telefona göre 5G'de gayet iyi değerler veriyor. Optimizasyonun diğer Android üreticilerinden çok daha iyi olduğunu söylemek gerek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…