S25 Ultra Şebeke Geçişi Uzun Sürüyor

Akira.exe

Hectopat
Merhaba herkese,

Samsung Galaxy S25 Ultra kullanıyorum ve şebeke bağlantısında bir sorun yaşıyorum. Telefon, sinyal olmayan bir bölgeden sinyal olan bir bölgeye geçtiğimde bağlantıyı geri kazanmakta çok yavaş kalıyor. Örneğin, sinyal olmayan bir yerden çıktığımda önce "H" simgesi çıkıyor, yaklaşık 5-10 dakika sonra "4G" simgesine geçiyor. Eski telefonumda (Mi 13T Pro) bu geçiş anında oluyordu, bu kadar uzun sürmüyordu.

Bu sorunu yaşayan başka S25 Ultra kullanıcıları var mı? Özellikle şebekesiz bir yerden 4G'ye geçişte bu kadar uzun bekleme süresiyle karşılaşan oldu mu? Sorunu çözmek için ne yaptınız, herhangi bir ayar değişikliği ya da başka bir çözüm işe yaradı mı? Operatörümle mi ilgili, yoksa cihazın yazılımıyla mı alakalı emin olamıyorum. Her türlü deneyim ve öneriye açığım, şimdiden teşekkürler!

S24FE telefonumda da aynı problem mevcut hatta bazen telefon çeksin diye 4, 5G'yi kapatıyorum bir ara internet gidiyor geri gelmesi bayağı uzun sürüyor. Hauwei telefonumda hiç böyle bir problem yaşmamamıştım.

S24FE telefonumda da aynı problem mevcut hatta bazen telefon çeksin diye 4, 5G'yi kapatıyorum bir ara internet gidiyor geri gelmesi bayağı uzun sürüyor. Hauwei telefonumda hiç böyle bir problem yaşmamamıştım.

Şu anlık uçak modunu kapatıp açarak geçici bir çözümüm olduğu için mutluyum en azından. Eğer bu şekilde de düzelmeseydi kesinlikle iade ederdim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı