İki cihazda güzel. iPhone 17 bana kalırsa tamiri zor, birkaç kronik sorunu olduğu için iPhone 16 Pro Max alırdım yerinde olsam.
S25 Ultra da taş gibi cihaz paramparça etmediğin sürece yıllarca idare eder seni.
Arkadaşlar yorumunuzu almak istedim bilgilendirme de olur. İnsanlara sizce hangisi daha mantıklı?
iPhone ekosistem kuracaksanız iPhone 17.fakat kurmak istemiyorsanız S25 ultranın özellikleri çok daha iyi.
Nasıl bir kullanım sunacaksınız? Mesela çoğunluk oyun mu oynarsınız, çoğunluk sosyal medyada gezerim, çoğunluk kameradan fotoğraf çekinirim falan hangisi?Hocam 17'de beni korkutan şey iOS biraz daha kısıtlıyor diyorlar beni ufak geri çekiyor.
Nasıl bir kullanım sunacaksınız? Mesela çoğunluk oyun mu oynarsınız, çoğunluk sosyal medyada gezerim, çoğunluk kameradan fotoğraf çekinirim falan hangisi?
Hocam 17'de beni korkutan şey iOS biraz daha kısıtlıyor diyorlar beni ufak geri çekiyor.
Ne gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.